LÖSEV

Zafer Partisi, AKP’li Aydın Ünal hakkında suç duyurusunda bulunacak

Siyaset 04.01.2024 - 23:35, Güncelleme: 04.01.2024 - 23:39
 

Zafer Partisi, AKP’li Aydın Ünal hakkında suç duyurusunda bulunacak

Zafer Partisi, AKP eski Milletvekili Aydın Ünal'ın katıldığı programda Ümit Özdağ’a sarf ettiği sözler yüzünden Çağlayan Adliyesi’nde suç duyurusunda bulunacak.

Zafer Partisi’nden yapılan yazılı açıklamada şu ifadelere yer verildi; “Adalet ve Kalkınma Partisi Eski Milletvekili Aydın Ünal katıldığı bir televizyon programında Genel Başkanımız Prof. Dr. Ümit Özdağ partililerimiz ve partimize gönül vermiş vatandaşlarımız hakkında hakaret dolu ifadeler kullanmıştır. Aydın Ünal isimli şahıs katıldığı programda Genel Başkanımıza, Zafer Partisi üyelerine ve Zafer Partisi’ni destekleyenlere, “Kansız”, “Vatan Haini”, “Ahmak”, “Ayak Takımı”, “Barbar”, “Maganda”, "Darbeci” gibi birçok hakarette bulunmuştur. Aydın Ünal’ın bu ve diğer açıklamalarının ardından Genel Başkanımız Prof. Dr. Ümit Özdağ şahıs hakkında suç duyurusunda bulunduğunu sosyal medya hesaplarından duyurdu ve partimize gönül vermiş herkesin aynı şekilde suç duyurusunda bulunmasını istedi. Zafer Partisi’ne gönül vermiş birçok vatandaşımız, parti üyelerimiz ve teşkilatlarımız Aydın Ünal hakkında suç duyurusunda bulunmaya başladılar, suç duyurusunda bulunmaya devam ediyorlar. Zafer Partisi İstanbul İl Başkanlığı, yarın (5 Ocak) saat 12.00’da İstanbul Çağlayan Adliyesi önünde konuyla ilgili basın açıklaması yapacaktır. Aynı gün saat 11.00’da ise suç duyurusunda bulunacaktır.”      
Zafer Partisi, AKP eski Milletvekili Aydın Ünal'ın katıldığı programda Ümit Özdağ’a sarf ettiği sözler yüzünden Çağlayan Adliyesi’nde suç duyurusunda bulunacak.

Zafer Partisi’nden yapılan yazılı açıklamada şu ifadelere yer verildi;

“Adalet ve Kalkınma Partisi Eski Milletvekili Aydın Ünal katıldığı bir televizyon programında Genel Başkanımız Prof. Dr. Ümit Özdağ partililerimiz ve partimize gönül vermiş vatandaşlarımız hakkında hakaret dolu ifadeler kullanmıştır. Aydın Ünal isimli şahıs katıldığı programda Genel Başkanımıza, Zafer Partisi üyelerine ve Zafer Partisi’ni destekleyenlere, “Kansız”, “Vatan Haini”, “Ahmak”, “Ayak Takımı”, “Barbar”, “Maganda”, "Darbeci” gibi birçok hakarette bulunmuştur.

Aydın Ünal’ın bu ve diğer açıklamalarının ardından Genel Başkanımız Prof. Dr. Ümit Özdağ şahıs hakkında suç duyurusunda bulunduğunu sosyal medya hesaplarından duyurdu ve partimize gönül vermiş herkesin aynı şekilde suç duyurusunda bulunmasını istedi. Zafer Partisi’ne gönül vermiş birçok vatandaşımız, parti üyelerimiz ve teşkilatlarımız Aydın Ünal hakkında suç duyurusunda bulunmaya başladılar, suç duyurusunda bulunmaya devam ediyorlar.

Zafer Partisi İstanbul İl Başkanlığı, yarın (5 Ocak) saat 12.00’da İstanbul Çağlayan Adliyesi önünde konuyla ilgili basın açıklaması yapacaktır. Aynı gün saat 11.00’da ise suç duyurusunda bulunacaktır.”

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve martigazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.