LÖSEV

Vergili: "Milletimizin evlatları vatanseverlikleriyle tarihe geçtiler"

Gündem 15.07.2023 - 23:15, Güncelleme: 15.07.2023 - 23:15
 

Vergili: "Milletimizin evlatları vatanseverlikleriyle tarihe geçtiler"

Sarıyer Belediye Başkan adayı ve iş insanı Erhan Vergili, 15 Temmuz darbe girişiminin yıl dönümünde bir mesaj yayınladı.

Sarıyer Belediye Başkan adayı ve iş insanı Erhan Vergili mesajında: “Bugün, Türkiye'nin tarihine kahramanlık dolu bir sayfa eklediği o gündü. 15 Temmuz 2016'da hain bir darbe girişimiyle karşı karşıya kaldık. Ancak, bu milletin asil duruşu, demokrasiye olan sarsılmaz inancı ve vatan sevgisi, darbecilere karşı durmamızı sağladı ve zaferi bizlere hediye etti. O gece, milletimizin evlatları, cesaret ve vatanseverlikleriyle tarihe geçtiler. Tankların, silahların ve ihanetin karşısına dikilen sivil halk, göğsünü siper ederek darbecilere karşı durdu. Sokaklarda, meydanlarda, köprülerde bir araya gelerek demokrasilerine ve milli iradelerine sahip çıktılar. Her zaman söylediğimiz gibi; 27 Mayıs, 12 Eylül, 28 Şubat, 15 Temmuz gibi hain darbeleri bir daha asla yaşamamak için çare daha fazla demokrasidir. 15 Temmuz'un yıldönümünde, şehitlerimizi rahmetle anıyor, gazilerimize şükranlarımızı sunuyoruz.” ifadelerini kullandı.      
Sarıyer Belediye Başkan adayı ve iş insanı Erhan Vergili, 15 Temmuz darbe girişiminin yıl dönümünde bir mesaj yayınladı.

Sarıyer Belediye Başkan adayı ve iş insanı Erhan Vergili mesajında:

“Bugün, Türkiye'nin tarihine kahramanlık dolu bir sayfa eklediği o gündü. 15 Temmuz 2016'da hain bir darbe girişimiyle karşı karşıya kaldık. Ancak, bu milletin asil duruşu, demokrasiye olan sarsılmaz inancı ve vatan sevgisi, darbecilere karşı durmamızı sağladı ve zaferi bizlere hediye etti. O gece, milletimizin evlatları, cesaret ve vatanseverlikleriyle tarihe geçtiler. Tankların, silahların ve ihanetin karşısına dikilen sivil halk, göğsünü siper ederek darbecilere karşı durdu. Sokaklarda, meydanlarda, köprülerde bir araya gelerek demokrasilerine ve milli iradelerine sahip çıktılar. Her zaman söylediğimiz gibi; 27 Mayıs, 12 Eylül, 28 Şubat, 15 Temmuz gibi hain darbeleri bir daha asla yaşamamak için çare daha fazla demokrasidir. 15 Temmuz'un yıldönümünde, şehitlerimizi rahmetle anıyor, gazilerimize şükranlarımızı sunuyoruz.” ifadelerini kullandı.

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve martigazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.