LÖSEV

Ümit Özdağ: “Kahraman Türk kadınlarıyla gurur duyuyorum”

Spor 17.07.2023 - 13:05, Güncelleme: 17.07.2023 - 13:10
 

Ümit Özdağ: “Kahraman Türk kadınlarıyla gurur duyuyorum”

Zafer Partisi lideri Özdağ, 2023 FIVB Kadınlar Milletler Ligi’nde Çin’i mağlup ederek şampiyon olan A Milli Kadın Voleybol Takımı için tebrik mesajı yayımladı.

Amerika Birleşik Devletleri'nin ev sahipliğinde Arlington kentinde düzenlenen FIVB Miletler Ligi'nde finale yükselen A Milli Kadın Voleybol Takımımız, Çin ile karşı karşıya geldi. Filenin Sultanları rakibini 3-1'lik set sonucuyla mağlup ederek şampiyonluğa ulaştı. 2018'de organizasyonda ilk kez daha final oynamayı başaran Milli Takımımız, 2023'teki finalde ulaştığı zaferle ilk şampiyonluğunu elde etti. Zafer Partisi Genel Başkanı Prof. Dr. Ümit Özdağ da sosyal medya hesabından bir mesaj yayımlayarak Filenin Sultanları'nı tebrik etti.      Zafer Partisi lideri Prof. Dr. Ümit Özdağ mesajında: “Çeyrek finalde İtalya’yı, yarı finalde ABD’yi ve finalde Çin’i mağlup eden Filenin Sultanları, MİLLETLER LİGİ ŞAMPİYONU oldu Vatan savunur gibi sahasını savunan Gizem’i ve Zehra’yı, Çin seddini delip geçen Ebrar’ı, Eda’yı, Vargas’ı ve tüm oyuncularımızı tebrik ederim. Ülkemizin umudu, sevinci ve mutluluğu oldunuz. Cumhuriyetimizin 100. yılında bu tarihi zaferi bize kazandıran kahraman Türk kadınlarıyla gurur duyuyorum. Ayrıca bu şampiyonlukla beraber, Dünyanın En İyi Kadın Voleybol Takımları listesinde de 1. sıraya yükseldik. Nice kupalar ve zaferler sizin olsun, iyi ki varsınız #FileninSultanları ifadelerini kullandı.  
Zafer Partisi lideri Özdağ, 2023 FIVB Kadınlar Milletler Ligi’nde Çin’i mağlup ederek şampiyon olan A Milli Kadın Voleybol Takımı için tebrik mesajı yayımladı.

Amerika Birleşik Devletleri'nin ev sahipliğinde Arlington kentinde düzenlenen FIVB Miletler Ligi'nde finale yükselen A Milli Kadın Voleybol Takımımız, Çin ile karşı karşıya geldi. Filenin Sultanları rakibini 3-1'lik set sonucuyla mağlup ederek şampiyonluğa ulaştı.

2018'de organizasyonda ilk kez daha final oynamayı başaran Milli Takımımız, 2023'teki finalde ulaştığı zaferle ilk şampiyonluğunu elde etti.

Zafer Partisi Genel Başkanı Prof. Dr. Ümit Özdağ da sosyal medya hesabından bir mesaj yayımlayarak Filenin Sultanları'nı tebrik etti. 

 

 

Zafer Partisi lideri Prof. Dr. Ümit Özdağ mesajında:

“Çeyrek finalde İtalya’yı, yarı finalde ABD’yi ve finalde Çin’i mağlup eden Filenin Sultanları, MİLLETLER LİGİ ŞAMPİYONU oldu

Vatan savunur gibi sahasını savunan Gizem’i ve Zehra’yı, Çin seddini delip geçen Ebrar’ı, Eda’yı, Vargas’ı ve tüm oyuncularımızı tebrik ederim.

Ülkemizin umudu, sevinci ve mutluluğu oldunuz.

Cumhuriyetimizin 100. yılında bu tarihi zaferi bize kazandıran kahraman Türk kadınlarıyla gurur duyuyorum.

Ayrıca bu şampiyonlukla beraber, Dünyanın En İyi Kadın Voleybol Takımları listesinde de 1. sıraya yükseldik.

Nice kupalar ve zaferler sizin olsun, iyi ki varsınız #FileninSultanları ifadelerini kullandı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve martigazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.