LÖSEV

Tarabya Spor Kulübü’nden deprem bölgesi için anlamlı kampanya

Yaşam 07.02.2023 - 22:03, Güncelleme: 19.02.2023 - 00:16
 

Tarabya Spor Kulübü’nden deprem bölgesi için anlamlı kampanya

Tarabya Spor Kulübü, başkan Mehmet Reisoğlu öncülüğünde yardım kampanyası başlattı. Gönüllüler, Spor Kulübü'ne geç saatlere kadar yardım malzemesi getirdi.

Tarabya Spor Kulübü’nde iki gündür süren yardım toplama kampanyasına Tarabyalı ve Sarıyerli vatandaşlar büyük ilgi gösterdi.     Tarabya Spor Kulübü Başkanı Mehmet Reisoğlu yaptığı açıklamada, “Yaşadığımız bu felaketin yaralarını hep birlikte saracağız. Tarabya Spor Kulübü olarak başlattığımız yardım kampanyamıza vatandaşlarımız büyük ilgi gösterdi. İki günde yaklaşık 2 TIR malzeme toplanarak Kızılay’a teslim ettik. Yardım kampanyamız devam ediyor. Kulüp yöneticilerimiz, sporcularımız ve mahalle sakinlerimiz toplanan malzemelerin tasnif işlerini yapıyor. Kampanyamıza destek olan vatandaşlarımıza ve bizleri yalnız bırakmayan mahallelilerimize ve sporcularıma çok teşekkür ediyorum.” diye konuştu.              
Tarabya Spor Kulübü, başkan Mehmet Reisoğlu öncülüğünde yardım kampanyası başlattı. Gönüllüler, Spor Kulübü'ne geç saatlere kadar yardım malzemesi getirdi.

Tarabya Spor Kulübü’nde iki gündür süren yardım toplama kampanyasına Tarabyalı ve Sarıyerli vatandaşlar büyük ilgi gösterdi.

 

 

Tarabya Spor Kulübü Başkanı Mehmet Reisoğlu yaptığı açıklamada, “Yaşadığımız bu felaketin yaralarını hep birlikte saracağız. Tarabya Spor Kulübü olarak başlattığımız yardım kampanyamıza vatandaşlarımız büyük ilgi gösterdi. İki günde yaklaşık 2 TIR malzeme toplanarak Kızılay’a teslim ettik. Yardım kampanyamız devam ediyor. Kulüp yöneticilerimiz, sporcularımız ve mahalle sakinlerimiz toplanan malzemelerin tasnif işlerini yapıyor. Kampanyamıza destek olan vatandaşlarımıza ve bizleri yalnız bırakmayan mahallelilerimize ve sporcularıma çok teşekkür ediyorum.” diye konuştu.

 

 

 

 

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve martigazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.