LÖSEV

Tarabya Alpaslan İlköğretim Okulu, kütüphanesine kavuştu

Eğitim 14.09.2023 - 20:08, Güncelleme: 14.09.2023 - 20:10
 

Tarabya Alpaslan İlköğretim Okulu, kütüphanesine kavuştu

İnşaat Yüksek Mühendisi Prof. Dr. Mehmet Karpuzcu, söz verdiği gibi Tarabya Alpaslan İlköğretim Okulu’nun kütüphanesini tamamladı.

Tarabya Mahallesi Muhtarlığını devraldıktan sonra Tarabya için yaptığı başarılı çalışmalarla adından sıkça söz ettiren Mehmet Kadir Reisoğlu Tarabya Alpaslan İlköğretim Okulu’nun kütüphaneye kavuştuğunu açıkladı.     Tarabya Mahallesi Muhtarı Mehmet Kadir Reisoğlu yaptığı açıklamada; “Kütüphanemize kavuştuk ... Tarabyamızın kıymetli değeri İnşaat Yüksek Mühendisi Prof. Dr. Mehmet Karpuzcu beyin yapımını üstlendiği ve tamamlanan Alpaslan İlköğretim Okulu kütüphanemiz bugün teslim edildi. En kısa sürede kitap ve diğer eksiklikleri de tamamlayarak faaliyete geçirmeyi planlamaktayız. Söz verdiğimiz üzere 1 yıl içerisinde okulumuzu Boğaz’ın en seçkin ve başarılı okulu yapmaya niyetliyiz. Tüm Tarabyamıza hayırlı olsun. Emeği geçen destek veren tüm destekçilerimize teşekkür ediyoruz.” ifadelerini kullandı.    
İnşaat Yüksek Mühendisi Prof. Dr. Mehmet Karpuzcu, söz verdiği gibi Tarabya Alpaslan İlköğretim Okulu’nun kütüphanesini tamamladı.

Tarabya Mahallesi Muhtarlığını devraldıktan sonra Tarabya için yaptığı başarılı çalışmalarla adından sıkça söz ettiren Mehmet Kadir Reisoğlu Tarabya Alpaslan İlköğretim Okulu’nun kütüphaneye kavuştuğunu açıkladı.

 

 

Tarabya Mahallesi Muhtarı Mehmet Kadir Reisoğlu yaptığı açıklamada;

“Kütüphanemize kavuştuk ... Tarabyamızın kıymetli değeri İnşaat Yüksek Mühendisi Prof. Dr. Mehmet Karpuzcu beyin yapımını üstlendiği ve tamamlanan Alpaslan İlköğretim Okulu kütüphanemiz bugün teslim edildi. En kısa sürede kitap ve diğer eksiklikleri de tamamlayarak faaliyete geçirmeyi planlamaktayız. Söz verdiğimiz üzere 1 yıl içerisinde okulumuzu Boğaz’ın en seçkin ve başarılı okulu yapmaya niyetliyiz. Tüm Tarabyamıza hayırlı olsun. Emeği geçen destek veren tüm destekçilerimize teşekkür ediyoruz.” ifadelerini kullandı.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve martigazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.