LÖSEV

Semyon Bagdasarov: “Türkiye zor durumda İstanbul'u işgal edelim!”

Dünya 19.03.2023 - 16:33, Güncelleme: 19.03.2023 - 16:39
 

Semyon Bagdasarov: “Türkiye zor durumda İstanbul'u işgal edelim!”

Türkiye'nin deprem nedeniyle zor durumda olduğunu söyleyen Ermeni asıllı Rus siyasetçi Semyon Bagdasarov, "İstanbul'un işgal edilmesi" gerektiğini söyledi.

Türkiye'ye ilişkin skandal açıklamalarıyla sık sık gündeme gelen Ermeni asıllı Rus siyasetçi Semyon Bagdasarov, yine hadsiz bir çıkışa imza attı. Bagdasarov, şimdi de Türkiye'yi işgal etme çağrısında bulundu.   "İSTANBUL TARİHİ OLARAK RUSYA'YA AİT" 6 Şubat depremleri nedeniyle Türkiye'nin zor durumda olduğunu düşünen Semyon Bagdasarov, Rus yönetici ve askerlere çağrıda bulundu. Türkiye'nin içinde bulunduğu durumu fırsat olarak gösteren Rus vekil, küstahça sözler sarf ederek İstanbul’un “tarihi olarak Rusya’ya ait olduğunu” ve geri alınması gerektiğini iddia etti.     Rus propagandacı Vladimir Solovyov’un programında açıklamalarda bulunan Bagdasarov, “Türkiye şu an zor durumda, bunu kullanalım. Orta Asya’dan onu kovalım, Ukrayna’daki nüfusunu baltalayalım. Güney Kafkasya’dan kovalım. Türkiye’deki belirli güçleri kaldıralım ve tarihi olarak 'bize ait olanı' geri alalım. Konstantinopolis (İstanbul)! Ayasofya üzerine haç dikelim!” dedi.    MANİDAR TARİH Semyon Bagdasarov'un bu açıklamalarını yaptığı tarih ise dikkatlerden kaçmadı. Bagdasarov'un 18 Mart 2014 Kırım'ın işgalinin yıl dönümünde bu sözleri sarf etmesi Rus yetkililere bir mesaj olarak algılandı.    
Türkiye'nin deprem nedeniyle zor durumda olduğunu söyleyen Ermeni asıllı Rus siyasetçi Semyon Bagdasarov, "İstanbul'un işgal edilmesi" gerektiğini söyledi.

Türkiye'ye ilişkin skandal açıklamalarıyla sık sık gündeme gelen Ermeni asıllı Rus siyasetçi Semyon Bagdasarov, yine hadsiz bir çıkışa imza attı.

Bagdasarov, şimdi de Türkiye'yi işgal etme çağrısında bulundu.

 

" İSTANBUL TARİHİ OLARAK RUSYA'YA AİT"

6 Şubat depremleri nedeniyle Türkiye'nin zor durumda olduğunu düşünen Semyon Bagdasarov, Rus yönetici ve askerlere çağrıda bulundu. Türkiye'nin içinde bulunduğu durumu fırsat olarak gösteren Rus vekil, küstahça sözler sarf ederek İstanbul’un “tarihi olarak Rusya’ya ait olduğunu” ve geri alınması gerektiğini iddia etti.

 

 

Rus propagandacı Vladimir Solovyov’un programında açıklamalarda bulunan Bagdasarov, “Türkiye şu an zor durumda, bunu kullanalım. Orta Asya’dan onu kovalım, Ukrayna’daki nüfusunu baltalayalım. Güney Kafkasya’dan kovalım. Türkiye’deki belirli güçleri kaldıralım ve tarihi olarak 'bize ait olanı' geri alalım. Konstantinopolis (İstanbul)! Ayasofya üzerine haç dikelim!” dedi. 

 

MANİDAR TARİH

Semyon Bagdasarov'un bu açıklamalarını yaptığı tarih ise dikkatlerden kaçmadı. Bagdasarov'un 18 Mart 2014 Kırım'ın işgalinin yıl dönümünde bu sözleri sarf etmesi Rus yetkililere bir mesaj olarak algılandı.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve martigazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.