Sarıyer’in kabusu trafik çilesinin azaltılması için dev adım atılıyor

Gündem 18.03.2024 - 18:43, Güncelleme: 18.03.2024 - 18:43
 

Sarıyer’in kabusu trafik çilesinin azaltılması için dev adım atılıyor

Hem İstanbul’un can damarı olan, Sarıyer’in de en önemli ulaşım aksı durumundaki Büyükdere Caddesi’nde yoğunluğun hafifletilmesi için büyük bir proje başlıyor.

Cumhur İttifakı AK Parti Belediye Başkan Adayı Hüseyin Coşkun 31 Mart sonrası göreve geldikten sonra trafik çilesinin bitmesi için çalışmalara hemen başlayacaklarını söyledi.     Coşkun, İstanbul’un da Sarıyer’in de en büyük sorunlarından biri trafik yoğunluğu. Bunu biz de sıkça yaşıyoruz. Ama çözüm için projeler hazırladık. En önemlisi de Büyükdere Caddesi’nde trafiğin yer altına alınarak Sarıyer’e giden araçların trafik yoğunluğuna sokmadan ulaşımını sağlamak olacak.” dedi. AK Parti Belediye Başkan Adayı Hüseyin Coşkun, zamanın değerine de dikkat çekerek, “Artık Sarıyerli vatandaşlarımızın vakti trafikte değil, evlerinin huzurunda Sarıyer’de geçirecek.” ifadelerini kullandı.    
Hem İstanbul’un can damarı olan, Sarıyer’in de en önemli ulaşım aksı durumundaki Büyükdere Caddesi’nde yoğunluğun hafifletilmesi için büyük bir proje başlıyor.

Cumhur İttifakı AK Parti Belediye Başkan Adayı Hüseyin Coşkun 31 Mart sonrası göreve geldikten sonra trafik çilesinin bitmesi için çalışmalara hemen başlayacaklarını söyledi.

 

 

Coşkun, İstanbul’un da Sarıyer’in de en büyük sorunlarından biri trafik yoğunluğu. Bunu biz de sıkça yaşıyoruz. Ama çözüm için projeler hazırladık. En önemlisi de Büyükdere Caddesi’nde trafiğin yer altına alınarak Sarıyer’e giden araçların trafik yoğunluğuna sokmadan ulaşımını sağlamak olacak.” dedi.

AK Parti Belediye Başkan Adayı Hüseyin Coşkun, zamanın değerine de dikkat çekerek, “Artık Sarıyerli vatandaşlarımızın vakti trafikte değil, evlerinin huzurunda Sarıyer’de geçirecek.” ifadelerini kullandı.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve martigazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.