LÖSEV

Sarıyer halkından Başkan Şükrü Genç’e yoğun ilgi

Yaşam 20.10.2023 - 23:31, Güncelleme: 20.10.2023 - 23:34
 

Sarıyer halkından Başkan Şükrü Genç’e yoğun ilgi

Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç, Merkez Mahallesi esnafını ziyaret etti. Esnafın sorunlarını dinleyen Genç’e, başkan yardımcıları ve müdürler eşlik etti.

Sarıyerlilerin her zaman yanında olan Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç esnaf gezisi öncesinde Sarıyer Merkez Mahallesi Muhtarı Sinan Yüksel’i makamında ziyaret etti. Ülkenin içinde bulunduğu ekonomiden etkilenen esnafın öneri ve taleplerini dinleyen Başkan Şükrü Genç’e, Sarıyer Merkez Mahallesi esnafı ve Sarıyerliler yoğun ilgi gösterdi. Ziyareti sırasında alışveriş yapan Başkan Şükrü Genç kendisini yolda gören vatandaşlar ve gençlerle fotoğraf çekildi.    
Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç, Merkez Mahallesi esnafını ziyaret etti. Esnafın sorunlarını dinleyen Genç’e, başkan yardımcıları ve müdürler eşlik etti.

Sarıyerlilerin her zaman yanında olan Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç esnaf gezisi öncesinde Sarıyer Merkez Mahallesi Muhtarı Sinan Yüksel’i makamında ziyaret etti.

Ülkenin içinde bulunduğu ekonomiden etkilenen esnafın öneri ve taleplerini dinleyen Başkan Şükrü Genç’e, Sarıyer Merkez Mahallesi esnafı ve Sarıyerliler yoğun ilgi gösterdi.

Ziyareti sırasında alışveriş yapan Başkan Şükrü Genç kendisini yolda gören vatandaşlar ve gençlerle fotoğraf çekildi.

 

 

Habere ifade bırak !
Foto Galeride Aç
Fotoğraf albümüne giderek fotoğraf(lara) yorum yazabilir yada fotoğraf(ları) sosyal medyada paylaşabilirsiniz.
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve martigazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.