LÖSEV

Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç, iş insanları ile bir araya geldi

Gündem 03.12.2023 - 01:21, Güncelleme: 03.12.2023 - 01:21
 

Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç, iş insanları ile bir araya geldi

Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç, ekonominin nabzını tutan iş insanlarıyla Sevgi ve Barış teknesinde düzenlenen yemekte bir araya geldi.

Sevgi ve Barış teknesinde düzenlenen yemeğe İstanbul Esnaf ve Sanatkarlar Odası Birliği (İSTESOB), İstanbul Esnaf Kefalet Kooperatifi, İkitelli OSB Kooperatifi başkanları ve yönetimi katıldı. Ülke ekonomisinin gelişiminde üreticilere büyük rol düştüğünün altını çizen Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç ev sahipliğindeki yemekte yaptığı konuşmasında, “Sizler üretiyorsunuz, istihdam sağlıyorsunuz. Üretmek şu an en büyük gündemimiz. Hepimiz üzerimize düşen sorumluluğu yerine getirirse ülkenin geleceği için daha faydalı oluruz. Bu nedenle yaptığınız işlerin görünmesi lazım. Farkındalık oluşturulması, desteklenmeniz lazım. Sizin desteklenmeniz, ülkenin gelişmesi demektir. Her zaman yanınızdayız” dedi.    
Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç, ekonominin nabzını tutan iş insanlarıyla Sevgi ve Barış teknesinde düzenlenen yemekte bir araya geldi.

Sevgi ve Barış teknesinde düzenlenen yemeğe İstanbul Esnaf ve Sanatkarlar Odası Birliği (İSTESOB), İstanbul Esnaf Kefalet Kooperatifi, İkitelli OSB Kooperatifi başkanları ve yönetimi katıldı.

Ülke ekonomisinin gelişiminde üreticilere büyük rol düştüğünün altını çizen Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç ev sahipliğindeki yemekte yaptığı konuşmasında, “Sizler üretiyorsunuz, istihdam sağlıyorsunuz. Üretmek şu an en büyük gündemimiz. Hepimiz üzerimize düşen sorumluluğu yerine getirirse ülkenin geleceği için daha faydalı oluruz. Bu nedenle yaptığınız işlerin görünmesi lazım. Farkındalık oluşturulması, desteklenmeniz lazım. Sizin desteklenmeniz, ülkenin gelişmesi demektir. Her zaman yanınızdayız” dedi.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve martigazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.