Sarıyer Akademi öğretmenleri velilerle buluştu

Eğitim 17.12.2023 - 14:02, Güncelleme: 17.12.2023 - 14:02
 

Sarıyer Akademi öğretmenleri velilerle buluştu

Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç’in de katıldığı toplantıda Sarıyer Akademi öğretmenleri, durum değerlendirmesi yapmak için velilerle bir araya geldi.

Sarıyer Akademi öğretmenleri, 12. sınıf öğrencilerinin durum değerlendirmesini yapmak için velilerle bir araya geldi.   Sarıyer Akademi Genel Koordinatörü Sami Görey   Hem öğretiyor hem de öğreniyorlar Toplantının açılış konuşmasını yapan Sarıyer Akademi Genel Koordinatörü Sami Görey “Fiziki tüm sorunları ortadan kaldırarak Sarıyer Akademi’yi Türkiye Akademi olarak daha ileri bir boyuta taşıdık. En değerlilerimizi teslim ettiğimiz öğretmenlerimizin de eğitimlerine her zaman özen gösteriyoruz. Devamlı olarak kendimizi geliştirmeye önem veriyoruz. Bizler üretirken öğrenme sürecini devam ettirmiş olduk” diye konuştu.     “Biz buraya kendine hedef koymuş çocukları alıyoruz” Sarıyer Akademi’nin öneminin altını çizerken, öğretmenlik mesleği sıradanlaşırsa ülkenin de sıradanlaşacağının vurgusunu yapan Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç “Bunun için bu meslek çok önem arz ediyor. Burası herkesin gelmek istediği bir yer. Bize gelen en büyük talep, istek buranın kapasitesinin artırılması oluyor. Çocuklarımızın kent yaşamını buradaki sosyal hayatı görebilmesi çok önemli. Burada evet hedefi olan öğrencilerimiz var. Türkiye’nin en önemli üniversitelerine çocuklarımızı yolluyoruz. Eğer öyle bir torpil söz konusu olsaydı bu kaliteyi yakalayamazdık. Çocuklarımıza güvenip gerekli kontrolleri de yapmamız gerekiyor. Bunu yaparsak başarıyı yakalamamız mümkün olacaktır” dedi.     Yapılan konuşmaların ardından, Sarıyer Akademi öğretmenleri branşlarına göre ayrılan sınıflarda velilerle özel olarak görüştü.    
Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç’in de katıldığı toplantıda Sarıyer Akademi öğretmenleri, durum değerlendirmesi yapmak için velilerle bir araya geldi.

Sarıyer Akademi öğretmenleri, 12. sınıf öğrencilerinin durum değerlendirmesini yapmak için velilerle bir araya geldi.

 

Sarıyer Akademi Genel Koordinatörü Sami Görey

 

Hem öğretiyor hem de öğreniyorlar

Toplantının açılış konuşmasını yapan Sarıyer Akademi Genel Koordinatörü Sami Görey “Fiziki tüm sorunları ortadan kaldırarak Sarıyer Akademi’yi Türkiye Akademi olarak daha ileri bir boyuta taşıdık. En değerlilerimizi teslim ettiğimiz öğretmenlerimizin de eğitimlerine her zaman özen gösteriyoruz. Devamlı olarak kendimizi geliştirmeye önem veriyoruz. Bizler üretirken öğrenme sürecini devam ettirmiş olduk” diye konuştu.

 

 

“Biz buraya kendine hedef koymuş çocukları alıyoruz”

Sarıyer Akademi’nin öneminin altını çizerken, öğretmenlik mesleği sıradanlaşırsa ülkenin de sıradanlaşacağının vurgusunu yapan Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç “Bunun için bu meslek çok önem arz ediyor. Burası herkesin gelmek istediği bir yer. Bize gelen en büyük talep, istek buranın kapasitesinin artırılması oluyor. Çocuklarımızın kent yaşamını buradaki sosyal hayatı görebilmesi çok önemli. Burada evet hedefi olan öğrencilerimiz var. Türkiye’nin en önemli üniversitelerine çocuklarımızı yolluyoruz. Eğer öyle bir torpil söz konusu olsaydı bu kaliteyi yakalayamazdık. Çocuklarımıza güvenip gerekli kontrolleri de yapmamız gerekiyor. Bunu yaparsak başarıyı yakalamamız mümkün olacaktır” dedi.

 

 

Yapılan konuşmaların ardından, Sarıyer Akademi öğretmenleri branşlarına göre ayrılan sınıflarda velilerle özel olarak görüştü.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve martigazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.