LÖSEV

Sarıyer Akademi öğrencisi Alphan Uludoğan Oxford’u kazandı

Eğitim 26.08.2023 - 23:47, Güncelleme: 26.08.2023 - 23:47
 

Sarıyer Akademi öğrencisi Alphan Uludoğan Oxford’u kazandı

Yükseköğretim Kurumları Sınavı yerleştirme sonuçları açıklandı. Sarıyer Akademi yüzde 90.5 yerleşme oranı ile büyük başarı elde etti.

Sarıyer Akademi’de eğitim alan Alphan Uludoğan Oxford Brooks Üniversitesi Makine Mühendisliği, Enes Kaya Bolonya Üniversitesi İşletme-Ekonomi bölümünü, 260 öğrenci ise tercih ettiği okullara yerleşti. Sarıyer Akademi LGS’den sonra YKS sonuçlarında büyük başarıya imza attı. 2015 yılından bugüne kadar 9 bin öğrenciye eğitim veren Akademi’de bu yıl 262 öğrenci üniversiteli oldu. Bir öğrenci Ofxord, bir öğrenci Bolonya Üniversitesi’ne yerleşirken; 8 öğrenci Hukuk Fakültesi’ni, 6 öğrenci Tıp Fakültesi’ni, 2 öğrenci Diş Hekimliği’ni, 12 öğrenci Mimarlık Fakültesi’ni, 32 öğrenci Mühendislik Fakültesi’ni, diğer öğrenciler ise farklı bölümleri kazandı.    
Yükseköğretim Kurumları Sınavı yerleştirme sonuçları açıklandı. Sarıyer Akademi yüzde 90.5 yerleşme oranı ile büyük başarı elde etti.

Sarıyer Akademi’de eğitim alan Alphan Uludoğan Oxford Brooks Üniversitesi Makine Mühendisliği, Enes Kaya Bolonya Üniversitesi İşletme-Ekonomi bölümünü, 260 öğrenci ise tercih ettiği okullara yerleşti.

Sarıyer Akademi LGS’den sonra YKS sonuçlarında büyük başarıya imza attı.

2015 yılından bugüne kadar 9 bin öğrenciye eğitim veren Akademi’de bu yıl 262 öğrenci üniversiteli oldu.

Bir öğrenci Ofxord, bir öğrenci Bolonya Üniversitesi’ne yerleşirken; 8 öğrenci Hukuk Fakültesi’ni, 6 öğrenci Tıp Fakültesi’ni, 2 öğrenci Diş Hekimliği’ni, 12 öğrenci Mimarlık Fakültesi’ni, 32 öğrenci Mühendislik Fakültesi’ni, diğer öğrenciler ise farklı bölümleri kazandı.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve martigazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.