Özdağ’dan Torbalı Kaymakamı’na: “Sen Yunan sempatizanı mısın?”

Gündem 19.03.2024 - 21:09, Güncelleme: 19.03.2024 - 21:09
 

Özdağ’dan Torbalı Kaymakamı’na: “Sen Yunan sempatizanı mısın?”

İzmir Torbalı’da gerçekleştirilen 18 Mart kutlamalarında Belediye Bandosu'nun İzmir Marşı’nı çaldırmasını yasaklayan Torbalı Kaymakamı’na tepki gösterdi.

Zafer Partisi Genel Başkanı Prof. Dr. Ümit Özdağ sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi: “İzmir Torbalı’da 18 Mart kutlamalarında belediye bandosu İzmir Marşı'nı çalıyor. Protokolda bulunan AKP ilçe başkanı Torbalı kaymakamının kulağına bir şeyler söylüyor. Kaymakam çok sert bir şekilde bandoya müdahale ederek İzmir Marşı’nın çalınmasını yasaklıyor. Bando şefi istifa ediyor. Zafer Partisi Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Naşit Birgüvi bando şefi ile konuşuyor. Lütfen izleyin. Gelelim Torbalı kaymakamına, Torbalı kaymakamı, Türk ordusunun İzmir’e girişini ve şehitlerimizi dile getiren marş seni niye rahatsız etti? Sen Yunan sempatizanı mısın? Yunan ordusunun kazanmasını mı tercih ederdin? Bir gün gelecek seni Türk devleti ve Türk milletine saygısızlık olan bu eyleminden dolayı savunman istenecek.”        
İzmir Torbalı’da gerçekleştirilen 18 Mart kutlamalarında Belediye Bandosu'nun İzmir Marşı’nı çaldırmasını yasaklayan Torbalı Kaymakamı’na tepki gösterdi.

Zafer Partisi Genel Başkanı Prof. Dr. Ümit Özdağ sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi:

“İzmir Torbalı’da 18 Mart kutlamalarında belediye bandosu İzmir Marşı'nı çalıyor. Protokolda bulunan AKP ilçe başkanı Torbalı kaymakamının kulağına bir şeyler söylüyor. Kaymakam çok sert bir şekilde bandoya müdahale ederek İzmir Marşı’nın çalınmasını yasaklıyor. Bando şefi istifa ediyor. Zafer Partisi Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Naşit Birgüvi bando şefi ile konuşuyor. Lütfen izleyin.

Gelelim Torbalı kaymakamına, Torbalı kaymakamı, Türk ordusunun İzmir’e girişini ve şehitlerimizi dile getiren marş seni niye rahatsız etti? Sen Yunan sempatizanı mısın? Yunan ordusunun kazanmasını mı tercih ederdin?

Bir gün gelecek seni Türk devleti ve Türk milletine saygısızlık olan bu eyleminden dolayı savunman istenecek.”

 

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve martigazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.