LÖSEV

Özdağ: “Buraya getirdiğin bu kitleler Türk insanını tehdit ediyor”

Gündem 03.07.2023 - 00:28, Güncelleme: 03.07.2023 - 00:28
 

Özdağ: “Buraya getirdiğin bu kitleler Türk insanını tehdit ediyor”

"Sahillerdeki işgale dur" yürüyüşü gerçekleştiren Ümit Özdağ, "Erdoğan’a sesleniyorum; milyonları buraya doldurarak Türk halkının güvenliğini tehlikeye attın"

Zafer Partisi Genel Başkanı Prof. Dr. Ümit Özdağ "Ülkede mülteci istemiyoruz" sloganları eşliğinde sığınmacı akınına uğrayan sahillere yürüdü. İzmir Konak, Antalya Konyaaltı, İstanbul Avcılar ve Bursa Gemlik sahillerinden paylaşılan görüntüler gündem oldu. Özellikle Suriyeli sığınmacılar ÖSO bayrakları açtı, denize akın etti. Vatandaşların cep telefonu ile çekip paylaştığı videolar çok tartışıldı. Zafer Partisi lideri Ümit Özdağ, yaptığı açıklamada "Bugün Bursa'dayız" dedi ve yapacağı yürüyüşü şu şekilde anlattı: "Gemlik, Kumla, Kurşunlu ve Mudanya’da olacağım. ⁦Sahillerimizdeki işgale dur demek için Bursa'dayız." Yürüyüşün, Zafer Partisi Bursa Teşkilatı tarafından organize edildiği açıklandı. Ümit Özdağ'ın yürüyüşüne, parti üyeleri ve vatandaşlar da katıldı. Bursa Gemlik'in Kumla plajına yürüyen vatandaşlar, "Ülkede mülteci istemiyoruz" sloganları attı.   "FRANSA'DA YAŞANANLAR BURADA YAŞANACAKLARIN HABERCİSİ" Ümit Özdağ: "Fransa'da yaşananlar Türkiye'de yaşanacakların habercisi. Türkiye'de hadiseler çıkarsa Fransa'daki hadiseler bizdekinin yanında çocuk oyuncağı kalır. Çünkü terör örgütleri Fransa'da silahlı bir altyapıya sahip değil. Ama Türkiye'de IŞİD'inden El Kaide'sine hepsinin silahlı altyapıları var."   MÜTAREKE ANITI ÖNÜNDE KONUŞTU Zafer Partisi lideri Ümit Özdağ Mudanya Mütareke Anıtı önünde konuştu: "Burası tatil köyü değil, vatan toprağı Birilerinin yazdığı senaryolara ve oyunlara gelmeyelim ve sakinliğimizi koruyalım. Bu işi sandıkta çözeceğiz. Artık bu sığınmacıların zorla gönderilmesini savunan bir parti var. O da Zafer Partisi." Özdağ'ın konuşması, "Türkiye Türk'tür Türk kalacak" ve "Ülkede mülteci istemiyoruz" sloganları eşliğinde sonlandı.   "ERDOĞAN'A SESLENİYORUM" Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, “Buradan hükümete sesleniyorum, buradan Erdoğan’a sesleniyorum; sen milyonları buraya doldurarak Türk halkının güvenliğini tehlikeye attın, refahını elinden aldın. Türk halkına harcanması gereken yılda 11 milyar doları Suriyelilere harcıyorsun. Suriye'nin kuzeyinde yılda 7 milyar dolar para harcıyorsun. Türk halkının kaynaklarını har vurup harman savuruyorsun ve ondan sonra buraya getirdiğin bu kitleler Türk insanını tehdit ediyor” dedi.    
"Sahillerdeki işgale dur" yürüyüşü gerçekleştiren Ümit Özdağ, "Erdoğan’a sesleniyorum; milyonları buraya doldurarak Türk halkının güvenliğini tehlikeye attın"

Zafer Partisi Genel Başkanı Prof. Dr. Ümit Özdağ "Ülkede mülteci istemiyoruz" sloganları eşliğinde sığınmacı akınına uğrayan sahillere yürüdü.

İzmir Konak, Antalya Konyaaltı, İstanbul Avcılar ve Bursa Gemlik sahillerinden paylaşılan görüntüler gündem oldu.

Özellikle Suriyeli sığınmacılar ÖSO bayrakları açtı, denize akın etti. Vatandaşların cep telefonu ile çekip paylaştığı videolar çok tartışıldı.

Zafer Partisi lideri Ümit Özdağ, yaptığı açıklamada "Bugün Bursa'dayız" dedi ve yapacağı yürüyüşü şu şekilde anlattı: "Gemlik, Kumla, Kurşunlu ve Mudanya’da olacağım. ⁦Sahillerimizdeki işgale dur demek için Bursa'dayız." Yürüyüşün, Zafer Partisi Bursa Teşkilatı tarafından organize edildiği açıklandı.

Ümit Özdağ'ın yürüyüşüne, parti üyeleri ve vatandaşlar da katıldı. Bursa Gemlik'in Kumla plajına yürüyen vatandaşlar, "Ülkede mülteci istemiyoruz" sloganları attı.

 

"FRANSA'DA YAŞANANLAR BURADA YAŞANACAKLARIN HABERCİSİ"

Ümit Özdağ: "Fransa'da yaşananlar Türkiye'de yaşanacakların habercisi. Türkiye'de hadiseler çıkarsa Fransa'daki hadiseler bizdekinin yanında çocuk oyuncağı kalır. Çünkü terör örgütleri Fransa'da silahlı bir altyapıya sahip değil. Ama Türkiye'de IŞİD'inden El Kaide'sine hepsinin silahlı altyapıları var."

 

MÜTAREKE ANITI ÖNÜNDE KONUŞTU

Zafer Partisi lideri  Ümit Özdağ Mudanya Mütareke Anıtı önünde konuştu: "Burası tatil köyü değil, vatan toprağı Birilerinin yazdığı senaryolara ve oyunlara gelmeyelim ve sakinliğimizi koruyalım. Bu işi sandıkta çözeceğiz. Artık bu sığınmacıların zorla gönderilmesini savunan bir parti var. O da Zafer Partisi."

Özdağ'ın konuşması, "Türkiye Türk'tür Türk kalacak" ve "Ülkede mülteci istemiyoruz" sloganları eşliğinde sonlandı.

 

"ERDOĞAN'A SESLENİYORUM"

Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, “Buradan hükümete sesleniyorum, buradan Erdoğan’a sesleniyorum; sen milyonları buraya doldurarak Türk halkının güvenliğini tehlikeye attın, refahını elinden aldın. Türk halkına harcanması gereken yılda 11 milyar doları Suriyelilere harcıyorsun. Suriye'nin kuzeyinde yılda 7 milyar dolar para harcıyorsun. Türk halkının kaynaklarını har vurup harman savuruyorsun ve ondan sonra buraya getirdiğin bu kitleler Türk insanını tehdit ediyor” dedi.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve martigazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.