LÖSEV

Mustafa Oktay Aksu CHP’nin Sarıyer adayı oldu

Siyaset 13.02.2024 - 10:17, Güncelleme: 13.02.2024 - 10:17
 

Mustafa Oktay Aksu CHP’nin Sarıyer adayı oldu

Cumhuriyet Halk Partisi’nin (CHP) PM toplantısı ardından Sarıyer’in Belediye Başkan adayı olarak Mustafa Oktay Aksu açıklandı.

31 Mart 2024 tarihinde yapılacak yerel seçimler için CHP aday çalışmalarında çalışmalarında neredeyse sona geldi. Seçimlere kısa bir süre kala, bazı il ve ilçe adaylarının açıklanmaması tepki yaratırken CHP Parti Meclisi (PM) tarafından yapılan toplantıda Sarıyer adayının ismi de kesinleşti.   OKTAY AKSU KİMDİR? 1966 yılında Ordu'da dünyaya gelen Mustafa Oktay Aksu İstanbul Üniversitesi Veteriner Fakültesini bitirmiştir. İstanbul Veteriner Hekimler Odası'nda yönetim kurulu üyeliği yapan Aksu, çeşitli sivil toplum kuruluşlarında yöneticilik görevlerinde bulunmuştur. Ordu Ulubeyliler Derneği'nde Başkanlık ve Ordu Dernekler Federasyonu'nda Genel Başkan Yardımcılığı gibi önemli görevleri başarıyla yürütmüştür. İlçe Meclis Üyeliği, İstanbul Büyükşehir Belediyesi Meclis Üyeliği, İl Başkan Yardımcılığı, Belediye Başkan Yardımcılığı ve Belediye Başkan Vekilliği gibi çeşitli görevlerde bulunan Mustfa Oktay Aksu, 27. Dönem milletvekilliği seçimlerinde CHP İstanbul milletvekili adayı olmuştur. Evli ve iki çocuk babası olan Mustafa Oktay Aksu 12 Şubat 2024 tarihinde CHP Sarıyer Belediye Başkan Adayı oldu.      
Cumhuriyet Halk Partisi’nin (CHP) PM toplantısı ardından Sarıyer’in Belediye Başkan adayı olarak Mustafa Oktay Aksu açıklandı.

31 Mart 2024 tarihinde yapılacak yerel seçimler için CHP aday çalışmalarında çalışmalarında neredeyse sona geldi.

Seçimlere kısa bir süre kala, bazı il ve ilçe adaylarının açıklanmaması tepki yaratırken CHP Parti Meclisi (PM) tarafından yapılan toplantıda Sarıyer adayının ismi de kesinleşti.

 

OKTAY AKSU KİMDİR?

1966 yılında Ordu'da dünyaya gelen Mustafa Oktay Aksu İstanbul Üniversitesi Veteriner Fakültesini bitirmiştir. İstanbul Veteriner Hekimler Odası'nda yönetim kurulu üyeliği yapan Aksu, çeşitli sivil toplum kuruluşlarında yöneticilik görevlerinde bulunmuştur. Ordu Ulubeyliler Derneği'nde Başkanlık ve Ordu Dernekler Federasyonu'nda Genel Başkan Yardımcılığı gibi önemli görevleri başarıyla yürütmüştür. İlçe Meclis Üyeliği, İstanbul Büyükşehir Belediyesi Meclis Üyeliği, İl Başkan Yardımcılığı, Belediye Başkan Yardımcılığı ve Belediye Başkan Vekilliği gibi çeşitli görevlerde bulunan Mustfa Oktay Aksu, 27. Dönem milletvekilliği seçimlerinde CHP İstanbul milletvekili adayı olmuştur.

Evli ve iki çocuk babası olan Mustafa Oktay Aksu 12 Şubat 2024 tarihinde CHP Sarıyer Belediye Başkan Adayı oldu.

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve martigazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.