LÖSEV

Motorine bu gece büyük zam geliyor!

Ekonomi 06.06.2023 - 12:11, Güncelleme: 06.06.2023 - 12:16
 

Motorine bu gece büyük zam geliyor!

Motorin fiyatlarına bu gece zam geliyor. Petrol fiyatları ve döviz kurlarındaki artış, zam kararında etkili oldu.

Petrol fiyatları ve dolar kurundaki artış, akaryakıt fiyatlarında da artışı beraberinde getirdi. Geçen hafta benzine gelen 66 kuruşluk zammın ardından motorine de zam geliyor. Benzinde bu gece fiyat değişimi olmayacak. Sektör kaynaklarından edinilen bilgiye göre; motorine gelmesi beklenen 1 lira 42 kuruşluk zammın 7 Haziran Çarşamba saat 00.01'den itibaren pompaya yansıması bekleniyor. Gelecek zammın ardından motorinin litre fiyatı İstanbul'un Avrupa yakasında 19,36 TL'den 20,78 TL'ye çıkacak. Motorin İstanbul'un Anadolu yakasında 20,72 TL'den, Ankara'da 21,16 TL'den ve 21,27 TL'den satılacak.      
Motorin fiyatlarına bu gece zam geliyor. Petrol fiyatları ve döviz kurlarındaki artış, zam kararında etkili oldu.

Petrol fiyatları ve dolar kurundaki artış, akaryakıt fiyatlarında da artışı beraberinde getirdi.

Geçen hafta benzine gelen 66 kuruşluk zammın ardından motorine de zam geliyor.

Benzinde bu gece fiyat değişimi olmayacak.

Sektör kaynaklarından edinilen bilgiye göre; motorine gelmesi beklenen 1 lira 42 kuruşluk zammın 7 Haziran Çarşamba saat 00.01'den itibaren pompaya yansıması bekleniyor.

Gelecek zammın ardından motorinin litre fiyatı İstanbul'un Avrupa yakasında 19,36 TL'den 20,78 TL'ye çıkacak. Motorin İstanbul'un Anadolu yakasında 20,72 TL'den, Ankara'da 21,16 TL'den ve 21,27 TL'den satılacak.

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve martigazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.