LÖSEV

Kılıçdaroğlu: YSK, illerdeki veri girişini sağlamak zorunda

Siyaset 14.05.2023 - 23:06, Güncelleme: 14.05.2023 - 23:16
 

Kılıçdaroğlu: YSK, illerdeki veri girişini sağlamak zorunda

Millet İttifakı Cumhurbaşkanı Adayı Kemal Kılıçdaroğlu, "Yüzde 60'lar ile başlayan kurgu şu anda 50'nin altına düştü." diye konuştu.

Türkiye, seçim sonuçlarını merakla takip ederken, Millet İttifakı Cumhurbaşkanı Adayı ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu Yüksek Seçim Kurulu’na (YSK) çağrıda bulundu. Kılıçdaroğlu, Twitter hesabından paylaştığı mesajda “YSK’yı uyarıyorum, illerdeki veri girişini sağlamak zorundasınız” dedi.   “BU GECE UYUMAYACAĞIZ HALKIM” Kılıçdaroğlu, şunları belirtti: “Yüzde 60’lar ile başlayan kurgu şu anda 50’nin altına düştü. Sandık müşahitleri ve seçim kurullarındaki görevlilerimiz bulundukları yerden asla ayrılmasın. Bu gece uyumayacağız Halkım. YSK’yı uyarıyorum, illerdeki veri girişini sağlamak zorundasınız.”    
Millet İttifakı Cumhurbaşkanı Adayı Kemal Kılıçdaroğlu, "Yüzde 60'lar ile başlayan kurgu şu anda 50'nin altına düştü." diye konuştu.

Türkiye, seçim sonuçlarını merakla takip ederken, Millet İttifakı Cumhurbaşkanı Adayı ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu Yüksek Seçim Kurulu’na (YSK) çağrıda bulundu.

Kılıçdaroğlu, Twitter hesabından paylaştığı mesajda “YSK’yı uyarıyorum, illerdeki veri girişini sağlamak zorundasınız” dedi.

 

“BU GECE UYUMAYACAĞIZ HALKIM”

Kılıçdaroğlu, şunları belirtti: “Yüzde 60’lar ile başlayan kurgu şu anda 50’nin altına düştü. Sandık müşahitleri ve seçim kurullarındaki görevlilerimiz bulundukları yerden asla ayrılmasın. Bu gece uyumayacağız Halkım. YSK’yı uyarıyorum, illerdeki veri girişini sağlamak zorundasınız.”

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve martigazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.