LÖSEV

İYİ Parti’den Galatasaray ve Fenerbahçe’ye bayraklı destek

Gündem 31.12.2023 - 15:52, Güncelleme: 31.12.2023 - 15:55
 

İYİ Parti’den Galatasaray ve Fenerbahçe’ye bayraklı destek

Galatasaray ile Fenerbahçe arasında Suudi Arabistan'da oynanması planlanan Süper Kupa finali, yaşanan tarihi skandal kararlar sonrası iptal edilmişti.

Karşılaşma öncesi takımlarımızın ısınmak için sahaya Atatürk tişörtü ile çıkmak istemesi ve Fenerbahçe’nin “Yurtta Sulh, Dünya’da Sulh” ve Galatasaray’ın “Ne Mutlu Türküm Diyene” yazılı pankartlarla sahaya çıkmak istemeleri büyük krize neden olmuştu. Suudi yetkililerin yasaklarına karşı çıkan iki kulüp de sahaya çıkmama kararı aldı ve yurda geri döndü. Bu durum, yurt içinde ve yurt dışı basınında da geniş yer buldu.   İYİ Parti’den bayraklı destek Suudi Arabistan'ın başkenti Riyad'da oynanması planlanan Galatasaray ile Fenerbahçe arasındaki Süper Kupa Finali'nin yaşanan kriz üzerine ertelenmesi ardından, İYİ Parti Genel Merkezi'ne Türk bayrağı ve Atatürk posteri ile takımlarımıza destek amacıyla kulüp bayrakları asıldı.  İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener sosyal medya hesabından “Türkiye Cumhuriyeti Devleti’nin değerleri ne Suud’lara ne de başka bir ülkeye tartışma konusu yapılamaz! Bizi bu cihanda; Gazi Mustafa Kemal Atatürkümüzü anmaktan alıkoyacak hiçbir güç yoktur, olamaz!” paylaşımı yapmıştı.    
Galatasaray ile Fenerbahçe arasında Suudi Arabistan'da oynanması planlanan Süper Kupa finali, yaşanan tarihi skandal kararlar sonrası iptal edilmişti.

Karşılaşma öncesi takımlarımızın ısınmak için sahaya Atatürk tişörtü ile çıkmak istemesi ve Fenerbahçe’nin “Yurtta Sulh, Dünya’da Sulh” ve Galatasaray’ın “Ne Mutlu Türküm Diyene” yazılı pankartlarla sahaya çıkmak istemeleri büyük krize neden olmuştu.

Suudi yetkililerin yasaklarına karşı çıkan iki kulüp de sahaya çıkmama kararı aldı ve yurda geri döndü. Bu durum, yurt içinde ve yurt dışı basınında da geniş yer buldu.

 

İYİ Parti’den bayraklı destek

Suudi Arabistan'ın başkenti Riyad'da oynanması planlanan Galatasaray ile Fenerbahçe arasındaki Süper Kupa Finali'nin yaşanan kriz üzerine ertelenmesi ardından, İYİ Parti Genel Merkezi'ne Türk bayrağı ve Atatürk posteri ile takımlarımıza destek amacıyla kulüp bayrakları asıldı. 

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener sosyal medya hesabından “Türkiye Cumhuriyeti Devleti’nin değerleri ne Suud’lara ne de başka bir ülkeye tartışma konusu yapılamaz!

Bizi bu cihanda; Gazi Mustafa Kemal Atatürkümüzü anmaktan alıkoyacak hiçbir güç yoktur, olamaz!” paylaşımı yapmıştı.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve martigazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.