LÖSEV

İş insanı Erhan Vergili’den iftar programı

Yaşam 21.04.2023 - 02:55, Güncelleme: 21.04.2023 - 02:57
 

İş insanı Erhan Vergili’den iftar programı

İş insanı Erhan Vergili, Ramazan ayının manevi havasını hissetmek ve birlikte olma duygularını pekiştirmek amacıyla özel bir iftar yemeği düzenledi.

İftar programında konuşan Erhan Vergili, programın birlik ve beraberlik duygularının güçlenmesine vesile olduğuna vurgu yaptı. Konuşmasında, Ramazan ayının manevi havasının önemine de değinen Vergili, bu ayın birlikte olma, sevgi, saygı ve hoşgörü duygularını ön plana çıkarma fırsatı sunduğunu belirtti. Erhan Vergili, yaptığı açıklamada bu özel etkinliği düzenlemekten büyük mutluluk duyduğunu belirtirken, Ramazan ayının önemine vurgu yaptı ve iftarın, bir araya gelmenin ve birlikte olmanın önemine dikkat çekti. Katılımcılar da iftarın bu güzel atmosferinde, birlik ve beraberlik duygularının güçlenmesine vesile olduğunu belirterek, Erhan Vergili'ye teşekkür ettiler. Özellikle, ilçe başkanları, kanaat önderleri, mahalle muhtarları ve basın mensuplarının da katıldığı bu özel iftar yemeği, bölgedeki farklı kesimlerin bir araya gelerek, dayanışma ve birlikte yaşama kültürünün güçlenmesine de katkı sağladı.   İftar yemeği, lezzetiyle damakları şenlendirirken, kalpleri birleştirdi Katılımcılar, Erhan Vergili'nin özel olarak hazırlattığı yemeklerin lezzetiyle birlikte, güzel bir atmosferde iftarlarını açmanın keyfini yaşadılar. Özellikle davetlilere sunulan geleneksel Türk lezzetleri ve tatlıları büyük beğeni toplarken, katılımcılar arasında samimi bir ortam oluştu.    
İş insanı Erhan Vergili, Ramazan ayının manevi havasını hissetmek ve birlikte olma duygularını pekiştirmek amacıyla özel bir iftar yemeği düzenledi.

İftar programında konuşan Erhan Vergili, programın birlik ve beraberlik duygularının güçlenmesine vesile olduğuna vurgu yaptı.

Konuşmasında, Ramazan ayının manevi havasının önemine de değinen Vergili, bu ayın birlikte olma, sevgi, saygı ve hoşgörü duygularını ön plana çıkarma fırsatı sunduğunu belirtti.

Erhan Vergili, yaptığı açıklamada bu özel etkinliği düzenlemekten büyük mutluluk duyduğunu belirtirken, Ramazan ayının önemine vurgu yaptı ve iftarın, bir araya gelmenin ve birlikte olmanın önemine dikkat çekti.

Katılımcılar da iftarın bu güzel atmosferinde, birlik ve beraberlik duygularının güçlenmesine vesile olduğunu belirterek, Erhan Vergili'ye teşekkür ettiler.

Özellikle, ilçe başkanları, kanaat önderleri, mahalle muhtarları ve basın mensuplarının da katıldığı bu özel iftar yemeği, bölgedeki farklı kesimlerin bir araya gelerek, dayanışma ve birlikte yaşama kültürünün güçlenmesine de katkı sağladı.

 

İftar yemeği, lezzetiyle damakları şenlendirirken, kalpleri birleştirdi

Katılımcılar, Erhan Vergili'nin özel olarak hazırlattığı yemeklerin lezzetiyle birlikte, güzel bir atmosferde iftarlarını açmanın keyfini yaşadılar. Özellikle davetlilere sunulan geleneksel Türk lezzetleri ve tatlıları büyük beğeni toplarken, katılımcılar arasında samimi bir ortam oluştu.

 

 

Habere ifade bırak !
Foto Galeride Aç
Fotoğraf albümüne giderek fotoğraf(lara) yorum yazabilir yada fotoğraf(ları) sosyal medyada paylaşabilirsiniz.
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve martigazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.