LÖSEV

İş insanı Erhan Vergili: "Umut dolu bir döneme giriyoruz"

Yaşam 05.05.2023 - 22:16, Güncelleme: 05.05.2023 - 22:26
 

İş insanı Erhan Vergili: "Umut dolu bir döneme giriyoruz"

Siyasetçi ve iş insanı Erhan Vergili, "Hıdrellez kültürümüzde baharın müjdecisi olarak kutlanır. Bu özel gün yeni başlangıçlar için de bir fırsat sunuyor. dedi.

Hıdırellez, baharın gelişini müjdeleyen, Türk kültüründe önemli bir bahar bayramıdır. Vergili, "Hıdırellez, bizim kültürümüzde baharın müjdecisi olarak kutlanır. Bu özel gün, iş dünyasındaki başarılarımızın yanı sıra yeni başlangıçlar için de bir fırsat sunuyor. Hıdırellez'in getirdiği bereket ve bolluk, bizim için çok önemli." dedi.     "İş hayatımızda da birçok yeni başlangıç yapabiliriz" Erhan Vergili, aynı zamanda bu özel günde çalışanlarına özel bir kutlama mesajı gönderdi. Vergili, "Hıdırellez, yeni başlangıçların müjdecisi. İş hayatımızda da birçok yeni başlangıç yapabiliriz. Bu nedenle Hıdırellez'i iş hayatımızdaki başarılarımızı kutlamak ve yeni fırsatlar için bir vesile olarak görmek istiyorum." ifadelerini kullandı.     "Umut dolu bir döneme giriyoruz" Vergili, Hıdırellez günü dolayısıyla yaptığı açıklamada baharın gelişiyle birlikte umut dolu bir döneme girdiğimizi belirtti. Vergili, bu özel günün kendisi için de önemli olduğunu vurgulayarak, "Bizim kültürümüzde bereketin, bolluğun ve yenilenmenin simgesidir. Bu özel günü kutlamak, bizlere moral ve motivasyon sağlıyor" dedi. Erhan Vergili'nin Hıdırellez günü açıklamaları, iş dünyasında ve genel olarak toplumda umut ve motivasyon sağladı. Bu özel günde yapılan duaların ve tutulan dileklerin de gerçekleşmesi için herkesin bir arada olması gerektiğini ifade eden Vergili, tüm Türkiye'nin Hıdırellez gününü kutladı.      
Siyasetçi ve iş insanı Erhan Vergili, "Hıdrellez kültürümüzde baharın müjdecisi olarak kutlanır. Bu özel gün yeni başlangıçlar için de bir fırsat sunuyor. dedi.

Hıdırellez, baharın gelişini müjdeleyen, Türk kültüründe önemli bir bahar bayramıdır. Vergili, "Hıdırellez, bizim kültürümüzde baharın müjdecisi olarak kutlanır. Bu özel gün, iş dünyasındaki başarılarımızın yanı sıra yeni başlangıçlar için de bir fırsat sunuyor. Hıdırellez'in getirdiği bereket ve bolluk, bizim için çok önemli." dedi.

 

 

"İş hayatımızda da birçok yeni başlangıç yapabiliriz"

Erhan Vergili, aynı zamanda bu özel günde çalışanlarına özel bir kutlama mesajı gönderdi. Vergili, "Hıdırellez, yeni başlangıçların müjdecisi. İş hayatımızda da birçok yeni başlangıç yapabiliriz. Bu nedenle Hıdırellez'i iş hayatımızdaki başarılarımızı kutlamak ve yeni fırsatlar için bir vesile olarak görmek istiyorum." ifadelerini kullandı.

 

 

"Umut dolu bir döneme giriyoruz"

Vergili, Hıdırellez günü dolayısıyla yaptığı açıklamada baharın gelişiyle birlikte umut dolu bir döneme girdiğimizi belirtti.

Vergili, bu özel günün kendisi için de önemli olduğunu vurgulayarak, "Bizim kültürümüzde bereketin, bolluğun ve yenilenmenin simgesidir. Bu özel günü kutlamak, bizlere moral ve motivasyon sağlıyor" dedi.

Erhan Vergili'nin Hıdırellez günü açıklamaları, iş dünyasında ve genel olarak toplumda umut ve motivasyon sağladı. Bu özel günde yapılan duaların ve tutulan dileklerin de gerçekleşmesi için herkesin bir arada olması gerektiğini ifade eden Vergili, tüm Türkiye'nin Hıdırellez gününü kutladı.

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve martigazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.