Hüseyin Coşkun: “Sosyal tesisler için hemen çalışmaya başlayacağız”

Gündem 19.03.2024 - 18:49, Güncelleme: 19.03.2024 - 18:53
 

Hüseyin Coşkun: “Sosyal tesisler için hemen çalışmaya başlayacağız”

AK Parti Sarıyer Belediye Başkanı Hüseyin Coşkun, "Sarıyer’de belediyeye ait bir tek sosyal tesis olmamasının hiçbir mantıklı açıklaması olmaz." dedi.

Seçmen ziyaretlerine Reşitpaşa ve Emirgan’da devam eden AK Parti Sarıyer Belediye Başkan Adayı Hüseyin Coşkun Emirgan sahilde yürüyüş yapan vatandaşların sorusu üzerine, “Halkımız aradığı, hak ettiği kaliteli hizmeti artık uygun fiyata alabilecek.” dedi. Büyük yeşil alanlara ve İstanbul Boğazı ile Karadeniz sahiline uzanan kıyılara sahip Sarıyer’de henüz, işletmesi belediyeye ait bir sosyal tesis bulunmadığının altını çizen AK Parti Sarıyer Belediye Başkan Adayı Hüseyin Coşkun, “Boğazın tadını çıkartmak isteyen komşularımız özel işletmeler tarafından işletilen cafe ve restoranlardan yüksek maliyetlerle hizmet almak zorunda kalıyor. Boğazın incisi olan Sarıyer’imizde bu zamana kadar halka hizmet prensibiyle hizmet veren belediyeye ait bir tesisin olmamasının hiçbir mantıklı açıklaması olamaz. Çevre ilçelere baktığımızda vatandaşın uygun şartlarda hizmet alabileceği pek çok tesisleri olduğunu görüyoruz, Sarıyerliler de bu hizmetten mahrum kalmayacaklar. Göreve geldiğimizde ilk icraatlarımızdan biri sosyal tesis çalışmalarına başlamak olacak. Halkımızın bu yönde ciddi bir talebi var. Biz de bunu görmezden gelemeyiz. 1 Nisan itibariyle inşallah vatandaşlarımızın iyi hizmet alabileceği, uygun fiyatlı sosyal tesisler için hemen çalışmaya başlayacağız.” dedi.    
AK Parti Sarıyer Belediye Başkanı Hüseyin Coşkun, "Sarıyer’de belediyeye ait bir tek sosyal tesis olmamasının hiçbir mantıklı açıklaması olmaz." dedi.

Seçmen ziyaretlerine Reşitpaşa ve Emirgan’da devam eden AK Parti Sarıyer Belediye Başkan Adayı Hüseyin Coşkun Emirgan sahilde yürüyüş yapan vatandaşların sorusu üzerine, “Halkımız aradığı, hak ettiği kaliteli hizmeti artık uygun fiyata alabilecek.” dedi.

Büyük yeşil alanlara ve İstanbul Boğazı ile Karadeniz sahiline uzanan kıyılara sahip Sarıyer’de henüz, işletmesi belediyeye ait bir sosyal tesis bulunmadığının altını çizen AK Parti Sarıyer Belediye Başkan Adayı Hüseyin Coşkun, “Boğazın tadını çıkartmak isteyen komşularımız özel işletmeler tarafından işletilen cafe ve restoranlardan yüksek maliyetlerle hizmet almak zorunda kalıyor. Boğazın incisi olan Sarıyer’imizde bu zamana kadar halka hizmet prensibiyle hizmet veren belediyeye ait bir tesisin olmamasının hiçbir mantıklı açıklaması olamaz. Çevre ilçelere baktığımızda vatandaşın uygun şartlarda hizmet alabileceği pek çok tesisleri olduğunu görüyoruz, Sarıyerliler de bu hizmetten mahrum kalmayacaklar. Göreve geldiğimizde ilk icraatlarımızdan biri sosyal tesis çalışmalarına başlamak olacak. Halkımızın bu yönde ciddi bir talebi var. Biz de bunu görmezden gelemeyiz. 1 Nisan itibariyle inşallah vatandaşlarımızın iyi hizmet alabileceği, uygun fiyatlı sosyal tesisler için hemen çalışmaya başlayacağız.” dedi.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve martigazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.