Halil İbrahim Kurşun: "1 Nisan’da Sarıyer adeta yeniden doğacak"

Gündem 21.03.2024 - 13:30, Güncelleme: 21.03.2024 - 13:30
 

Halil İbrahim Kurşun: "1 Nisan’da Sarıyer adeta yeniden doğacak"

AK Parti Sarıyer İlçe Başkanı Kurşun: “Belediye Başkan Adayımız Hüseyin Coşkun'la Sarıyer halkının 15 yıldır erişemediği hizmeti getirmek için kolları sıvadık."

AK Parti Sarıyer İlçe Başkanı Halil İbrahim Kurşun “Cumhur İttifakı Belediye Başkan Adayımız Hüseyin Coşkun'la Sarıyer halkının 15 seneden beri erişemediği hizmeti getirmek için kolları sıvadık. Komşularımızdan tek ricamız projelerimizi inceleyip, yaşadıklarını ve geleceklerini göz önünde bulundurarak oy vermeleridir" dedi. Kurşun “Belediyeciliğin temel işlevlerinden olan çöp toplamak, asfalt dökmek, altyapı hizmeti vermekte bile Sarıyerliyi mağdur eden bir belediyecilik anlayışa maruz kaldık. Bu mağduriyeti, halka hizmet denince artık dünyaya AK Parti Belediyeciliği diye bir kavram oturtan belediyecilik anlayışımızla çözmek için geliyoruz. Halkımız bunu İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nde de AK Parti Belediyeciliğiyle fark yaratan komşu belediyelerimizden de görüyor ve bunu çok iyi biliyor.” dedi.     1 Nisan’dan sonra Sarıyer halkının yüzü gülecek “1 Nisan tarihi 15 yıldır hizmete susamış olan Sarıyer'in adeta yeniden doğuşu olacak” diyen Kurşun sözlerini şöyle sürdürdü; “Seçimden sonra Sarıyer’de artık herkesin dört gözle beklediği AK Parti belediyeciliği başlayacak. Halkımızın yüzü gülecek ve tüm sorunları hep birlikte tek tek çözeceğiz. Cumhur İttifakı olarak Sarıyer Belediye Başkan Adayımız Hüseyin Coşkun’un belediye başkanı seçilmesiyle birlikte Sarıyer yıllardır özlediği hizmetleri görmeye başlayacak. Biz hazırız ve kararlıyız. Sarıyer halkının da bu kez çok kararlı olduğunu görüyoruz. Sarıyerli komşularımızdan tek ricamız; gençlerimize, çalışan kadınlarımıza, ev hanımlarımıza, büyüklerimize, girişimcilerimize, esnafımıza, kısacası her kesimden Sarıyerli için özel geliştirdiğimiz projelerimizi https://huseyincoskun.com.tr/ den okuyup, belediyecilik anlayışımızı değerlendirip 31 Mart’ta sandığa gittiklerinde ideolojik saplantıyla değil, gördüklerini, yaşadıklarını ve geleceklerini göz önünde bulundurarak oy vermeleri yönünde olacaktır.”     AK Parti Sarıyer İlçe Başkanı Halil İbrahim Kurşun, Cumhur İttifakı olarak MHP ile tam bir uyum içinde çalıştıklarını ve sahada tüm teşkilatların koordineli bir şekilde seçim çalışması yürüttüklerini belirtti.    
AK Parti Sarıyer İlçe Başkanı Kurşun: “Belediye Başkan Adayımız Hüseyin Coşkun'la Sarıyer halkının 15 yıldır erişemediği hizmeti getirmek için kolları sıvadık."

AK Parti Sarıyer İlçe Başkanı Halil İbrahim Kurşun “Cumhur İttifakı Belediye Başkan Adayımız Hüseyin Coşkun'la Sarıyer halkının 15 seneden beri erişemediği hizmeti getirmek için kolları sıvadık. Komşularımızdan tek ricamız projelerimizi inceleyip, yaşadıklarını ve geleceklerini göz önünde bulundurarak oy vermeleridir" dedi.

Kurşun “Belediyeciliğin temel işlevlerinden olan çöp toplamak, asfalt dökmek, altyapı hizmeti vermekte bile Sarıyerliyi mağdur eden bir belediyecilik anlayışa maruz kaldık. Bu mağduriyeti, halka hizmet denince artık dünyaya AK Parti Belediyeciliği diye bir kavram oturtan belediyecilik anlayışımızla çözmek için geliyoruz. Halkımız bunu İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nde de AK Parti Belediyeciliğiyle fark yaratan komşu belediyelerimizden de görüyor ve bunu çok iyi biliyor.” dedi.

 

 

1 Nisan’dan sonra Sarıyer halkının yüzü gülecek

“1 Nisan tarihi 15 yıldır hizmete susamış olan Sarıyer'in adeta yeniden doğuşu olacak” diyen Kurşun sözlerini şöyle sürdürdü; “Seçimden sonra Sarıyer’de artık herkesin dört gözle beklediği AK Parti belediyeciliği başlayacak. Halkımızın yüzü gülecek ve tüm sorunları hep birlikte tek tek çözeceğiz. Cumhur İttifakı olarak Sarıyer Belediye Başkan Adayımız Hüseyin Coşkun’un belediye başkanı seçilmesiyle birlikte Sarıyer yıllardır özlediği hizmetleri görmeye başlayacak. Biz hazırız ve kararlıyız. Sarıyer halkının da bu kez çok kararlı olduğunu görüyoruz. Sarıyerli komşularımızdan tek ricamız; gençlerimize, çalışan kadınlarımıza, ev hanımlarımıza, büyüklerimize, girişimcilerimize, esnafımıza, kısacası her kesimden Sarıyerli için özel geliştirdiğimiz projelerimizi https://huseyincoskun.com.tr/ den okuyup, belediyecilik anlayışımızı değerlendirip 31 Mart’ta sandığa gittiklerinde ideolojik saplantıyla değil, gördüklerini, yaşadıklarını ve geleceklerini göz önünde bulundurarak oy vermeleri yönünde olacaktır.”

 

 

AK Parti Sarıyer İlçe Başkanı Halil İbrahim Kurşun, Cumhur İttifakı olarak MHP ile tam bir uyum içinde çalıştıklarını ve sahada tüm teşkilatların koordineli bir şekilde seçim çalışması yürüttüklerini belirtti.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve martigazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.