LÖSEV

Gündoğdu: “Emniyet’in Fatih’ten kaldırılması mutlaka açıklanmalı”

Gündem 06.03.2024 - 21:49, Güncelleme: 06.03.2024 - 21:49
 

Gündoğdu: “Emniyet’in Fatih’ten kaldırılması mutlaka açıklanmalı”

BTP Fatih Belediye Başkan Adayı Eyüp Gündoğdu, İstanbul İl Emniyet Müdürlüğü’nün taşınacak olmasının halka mutlaka açıklanması gerektiğini belirtti.

Bağımsız Türkiye Partisi (BTP) Fatih Belediye Başkan Adayı Eyüp Gündoğdu Vatan Caddesi’nde hizmet veren İstanbul İl Emniyet Müdürlüğü’nün taşınacak olması ve yerinin nasıl doldurulacağını sordu.   Gündoğdu yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı; “İçişleri Bakanı Sn Ali Yerlikaya dün Fatih’te katıldığı bir programda yıllardır Vatan Caddesi’nde hizmet veren İstanbul İl Emniyet Müdürlüğü binasının 2,5 sene sonra yeni yeri olan Hasdal yerleşkesine taşınacağını belirtti. Var olan binaların yerine ne yapılacağı ise açıklanmadı. Bunun mutlaka açıklanması lazım. 50 yıllık bir yerleşmişliği ve Emniyet olan bir yerleşkeyi kaldırıp yerine ne yapılacak millet bilgilendirilmeli? Ve diğer boşlukların nasıl doldurulacağının mutlaka açıklanması lazım. Fatih Türkiye’de belki en çok yabancı mülteci barındıran ilçemizdir ve tarihiyle çevresiyle, dokusuyla, konumuyla, insanıyla… Çok değerli ve kıymetlidir. Emniyet’in Fatih’te olması her zaman Fatih’e ve Fatihlilere güven vermiştir, güç vermiştir. Bu kadar değerli ve kıymetli olan Fatihimizde emniyetin kaldırılmasının boşluklarının nasıl doldurulacağı mutlaka açıklanmalı ve Fatihliler olarak bilgilendirilmeliyiz.”      
BTP Fatih Belediye Başkan Adayı Eyüp Gündoğdu, İstanbul İl Emniyet Müdürlüğü’nün taşınacak olmasının halka mutlaka açıklanması gerektiğini belirtti.

Bağımsız Türkiye Partisi (BTP) Fatih Belediye Başkan Adayı Eyüp Gündoğdu Vatan Caddesi’nde hizmet veren İstanbul İl Emniyet Müdürlüğü’nün taşınacak olması ve yerinin nasıl doldurulacağını sordu.

 

Gündoğdu yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı; “İçişleri Bakanı Sn Ali Yerlikaya dün Fatih’te katıldığı bir programda yıllardır Vatan Caddesi’nde hizmet veren İstanbul İl Emniyet Müdürlüğü binasının 2,5 sene sonra yeni yeri olan Hasdal yerleşkesine taşınacağını belirtti. Var olan binaların yerine ne yapılacağı ise açıklanmadı.

Bunun mutlaka açıklanması lazım. 50 yıllık bir yerleşmişliği ve Emniyet olan bir yerleşkeyi kaldırıp yerine ne yapılacak millet bilgilendirilmeli? Ve diğer boşlukların nasıl doldurulacağının mutlaka açıklanması lazım. Fatih Türkiye’de belki en çok yabancı mülteci barındıran ilçemizdir ve tarihiyle çevresiyle, dokusuyla, konumuyla, insanıyla… Çok değerli ve kıymetlidir. Emniyet’in Fatih’te olması her zaman Fatih’e ve Fatihlilere güven vermiştir, güç vermiştir. Bu kadar değerli ve kıymetli olan Fatihimizde emniyetin kaldırılmasının boşluklarının nasıl doldurulacağı mutlaka açıklanmalı ve Fatihliler olarak bilgilendirilmeliyiz.”

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve martigazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.