LÖSEV

Gökhan Zan: "Türk halkı sizi sonuna kadar bağrına basar baş tacı eder"

Spor 29.12.2023 - 17:34, Güncelleme: 29.12.2023 - 17:38
 

Gökhan Zan: "Türk halkı sizi sonuna kadar bağrına basar baş tacı eder"

Eski Milli futbolcu Gökhan Zan, Suudi Arabistan’da oynanacak Süper Kupa karşılaşması öncesi yaşanan skandal kararlar için sosyal medya hesabından açıklama yaptı

Gökhan Zan yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi: “Suudi Arabistan'da Fenerbahçe ile Galatasaray arasında oynanacak Süper Kupa Finali'nde, İstiklal Marşımıza, Atatürk pankartı ve tişörtüne izin vermeyen hadsizlere meydan okuyoruz; Eyyy Arabistan paçavrası kendine gel!!! Kimsin sen?   Hangi hakla Yüce Türk Milletine parmak sallıyorsun? Bu hakkı nereden ya da kimden alıyorsun? Türk Milletinin değerlerine, kurucu önderine, evlatlarına kimse parmak sallayamaz.   Galatasaray ve Fenerbahçeli futbolcu kardeşlerim,   O maça çıkmayın!!!   Çıkmayıp hem Türkiye'ye, hem dünyaya itibar dersi verin. Türk halkı sizi sonuna kadar bağrına basar, baş tacı eder.   Türkiye Cumhuriyeti'nin 100. yılında Türkiye'ye yakışır şekilde, Türkiye topraklarında oynanması gerekirken iki kuruşa itibarını satanları bu ülke affetmez.   @Fenerbahce ve @GalatasaraySK zulme boyun eğme, Türkiye Cumhuriyeti devletinin kurucusu Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk ve Türk toplumunun değerlerini hiçe sayan bir ülke bizim ne dostumuz, ne din kardeşimiz, ne de ahbabımızdır.”    
Eski Milli futbolcu Gökhan Zan, Suudi Arabistan’da oynanacak Süper Kupa karşılaşması öncesi yaşanan skandal kararlar için sosyal medya hesabından açıklama yaptı

Gökhan Zan yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi:

“Suudi Arabistan'da Fenerbahçe ile Galatasaray arasında oynanacak Süper Kupa Finali'nde, İstiklal Marşımıza, Atatürk pankartı ve tişörtüne izin vermeyen hadsizlere meydan okuyoruz;

Eyyy Arabistan paçavrası kendine gel!!! Kimsin sen?

 

Hangi hakla Yüce Türk Milletine parmak sallıyorsun?

Bu hakkı nereden ya da kimden alıyorsun?

Türk Milletinin değerlerine, kurucu önderine, evlatlarına kimse parmak sallayamaz.

 

Galatasaray ve Fenerbahçeli futbolcu kardeşlerim,

 

O maça çıkmayın!!!

 

Çıkmayıp hem Türkiye'ye, hem dünyaya itibar dersi verin. Türk halkı sizi sonuna kadar bağrına basar, baş tacı eder.

 

Türkiye Cumhuriyeti'nin 100. yılında Türkiye'ye yakışır şekilde, Türkiye topraklarında oynanması gerekirken iki kuruşa itibarını satanları bu ülke affetmez.

 

@Fenerbahce ve @GalatasaraySK zulme boyun eğme, Türkiye Cumhuriyeti devletinin kurucusu Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk ve Türk toplumunun değerlerini hiçe sayan bir ülke bizim ne dostumuz, ne din kardeşimiz, ne de ahbabımızdır.”

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve martigazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.