LÖSEV

Galatasaray'da Mehmet Büyükekşi'nin üyelikten ihracı istendi!

Gündem 07.12.2023 - 14:57, Güncelleme: 07.12.2023 - 14:57
 

Galatasaray'da Mehmet Büyükekşi'nin üyelikten ihracı istendi!

Galatasaray Divan Kurulu Başkanlığı’na Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Başkanı Mehmet Büyükekşi’nin kulüpten ihraç edilmesi için dilekçe verildi.

Galatasaray'ın eski yöneticilerden Sedat Doğan, TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi’nin kulüp üyeliğinden çıkarılmasını istedi, “Bu ismin; namuslu, şerefli ve vatansever kişilerin ismiyle aynı yerde olmasını kabul etmiyoruz” dedi. Sarı-kırmızılı kulüpte aralık ayı divan toplantısı dün gerçekleştirildi. Gündemin ana maddelerinden biri de Büyükekşi’nin ihracıydı. Eski yöneticilerden Sedat Doğan ile Dr. Ahmet Özdoğan imzalı dilekçede, TFF Başkanı’nın Galatasaray Başkanı Dursun Özbek’in Süper Kupa maçının Türkiye’de oynanması yönündeki talebini yalanlayıp iftira attığı, Türk milletinin milli hislerini paylaşmadığı, bu gerekçelerle Galatasaray üyeliğinden ihraç edilmesi gerektiği belirtildi.   11 Aralık’a kadar süre verildi Sedat Doğan, divandaki konuşmasında ise “Kimse Galatasaray Başkanı’na yalancı diyemez. Bu arkadaşın isminin, bu kulüpte bu kadar namuslu, şerefli, vatansever kişilerin ismiyle aynı yerde olmasını kabul etmiyoruz” dedi; 11 Aralık’a kadar Riyad kararından dönülmez ve yalanlamalar geri almazsa dilekçelerinin işleme konulmasını istedi. Divan Kurulu Başkanı Aykutalp Derkan ise “11’inden sonra bu evrak, kulüp kayıttan geçirilip yönetim kuruluna iletilecek. Yapabileceğimiz şimdilik bu” dedi. Galatasaray’daki ihraç taleplerine, son olarak genel kurulda üyeler karar veriyor.   İşte o dilekçe Divan Kurulu’na verilen dilekçede, özetle, şu ifadeler kullanıldı: “Galatasaray Başkanlık makamını açıkça yalanlayan ve Süper Kupa maçının vatan topraklarında oynanması talebini para karşılığı reddeden Mehmet Büyükekşi’nin kulüp üyeliğinden ‘kesin ihraç’ yaptırımı ile çıkarılmasını arz ederiz.”      
Galatasaray Divan Kurulu Başkanlığı’na Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Başkanı Mehmet Büyükekşi’nin kulüpten ihraç edilmesi için dilekçe verildi.

Galatasaray'ın eski yöneticilerden Sedat Doğan, TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi’nin kulüp üyeliğinden çıkarılmasını istedi, “Bu ismin; namuslu, şerefli ve vatansever kişilerin ismiyle aynı yerde olmasını kabul etmiyoruz” dedi.

Sarı-kırmızılı kulüpte aralık ayı divan toplantısı dün gerçekleştirildi. Gündemin ana maddelerinden biri de Büyükekşi’nin ihracıydı.

Eski yöneticilerden Sedat Doğan ile Dr. Ahmet Özdoğan imzalı dilekçede, TFF Başkanı’nın Galatasaray Başkanı Dursun Özbek’in Süper Kupa maçının Türkiye’de oynanması yönündeki talebini yalanlayıp iftira attığı, Türk milletinin milli hislerini paylaşmadığı, bu gerekçelerle Galatasaray üyeliğinden ihraç edilmesi gerektiği belirtildi.

 

11 Aralık’a kadar süre verildi

Sedat Doğan, divandaki konuşmasında ise “Kimse Galatasaray Başkanı’na yalancı diyemez. Bu arkadaşın isminin, bu kulüpte bu kadar namuslu, şerefli, vatansever kişilerin ismiyle aynı yerde olmasını kabul etmiyoruz” dedi; 11 Aralık’a kadar Riyad kararından dönülmez ve yalanlamalar geri almazsa dilekçelerinin işleme konulmasını istedi.

Divan Kurulu Başkanı Aykutalp Derkan ise “11’inden sonra bu evrak, kulüp kayıttan geçirilip yönetim kuruluna iletilecek. Yapabileceğimiz şimdilik bu” dedi.

Galatasaray’daki ihraç taleplerine, son olarak genel kurulda üyeler karar veriyor.

 

İşte o dilekçe

Divan Kurulu’na verilen dilekçede, özetle, şu ifadeler kullanıldı:

Galatasaray Başkanlık makamını açıkça yalanlayan ve Süper Kupa maçının vatan topraklarında oynanması talebini para karşılığı reddeden Mehmet Büyükekşi’nin kulüp üyeliğinden ‘kesin ihraç’ yaptırımı ile çıkarılmasını arz ederiz.”

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve martigazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.