LÖSEV

Galatasaray Sarıyer Futbol Okulu’ndan Florya’ya transfer!

Spor 14.09.2023 - 21:17, Güncelleme: 14.09.2023 - 21:17
 

Galatasaray Sarıyer Futbol Okulu’ndan Florya’ya transfer!

Galatasaray Sarıyer Futbol Okulu bünyesinde yer alan 2011 doğumlu sporcu Mete Kaya Galatasaray SK U13 takımına transfer oldu.

Transferin detayları ile ilgili Galatasaray Sarıyer Futbol Okulu koordinatörü Ferhat Can şu açıklamaları yaptı.     “Mete aramıza yaklaşık 3 sene önce katıldı. Aramıza katıldığında futbola özgü yetenekleri göze çarpıyordu tabi ama bir çok eksiğide vardı. Hızlıca bu eksikler üzerine yoğunlaşıp bir kaç seneye Florya’nın kapısından girmeli diye planladık. Haftanın 6 günü antrenman yaparak, 2 sezon lig müsabakaları oynayarak hedefimize ulaştık. Şimdi daha çok çalışıp, hep hazır olması gerekiyor. Kendisine başarılar diliyorum. Bir gün televizyondan izlemekte nasip olur inşallah.     Ayrıca Mete dışında bir kaç oyuncumuzda Florya’da deneme antrenmanlarına katılıyor. Onlardanda olumlu haberler bekliyoruz.     Futbol okulumuzda yetenekli gördüğümüz sporcuları kendi bünyemizde kurduğumuz Kuzeyin Aslanları Spor Kulübü’nde lisanslı sporcu yaparak maç tecrübesi kazandırıp başta Galatasaray olmak üzere profesyonel takımlara gönderiyoruz. Sarıyer bir futbolcu cenneti. Genç yetenekli çok çocuğumuz var. En büyük artımız bu ve futbol okulu ve kulüp olarak bunun kıymetini biliyoruz.”    
Galatasaray Sarıyer Futbol Okulu bünyesinde yer alan 2011 doğumlu sporcu Mete Kaya Galatasaray SK U13 takımına transfer oldu.

Transferin detayları ile ilgili Galatasaray Sarıyer Futbol Okulu koordinatörü Ferhat Can şu açıklamaları yaptı.

 

 

“Mete aramıza yaklaşık 3 sene önce katıldı. Aramıza katıldığında futbola özgü yetenekleri göze çarpıyordu tabi ama bir çok eksiğide vardı. Hızlıca bu eksikler üzerine yoğunlaşıp bir kaç seneye Florya’nın kapısından girmeli diye planladık. Haftanın 6 günü antrenman yaparak, 2 sezon lig müsabakaları oynayarak hedefimize ulaştık. Şimdi daha çok çalışıp, hep hazır olması gerekiyor. Kendisine başarılar diliyorum. Bir gün televizyondan izlemekte nasip olur inşallah.

 

 

Ayrıca Mete dışında bir kaç oyuncumuzda Florya’da deneme antrenmanlarına katılıyor. Onlardanda olumlu haberler bekliyoruz.

 

 

Futbol okulumuzda yetenekli gördüğümüz sporcuları kendi bünyemizde kurduğumuz Kuzeyin Aslanları Spor Kulübü’nde lisanslı sporcu yaparak maç tecrübesi kazandırıp başta Galatasaray olmak üzere profesyonel takımlara gönderiyoruz. Sarıyer bir futbolcu cenneti. Genç yetenekli çok çocuğumuz var. En büyük artımız bu ve futbol okulu ve kulüp olarak bunun kıymetini biliyoruz.”

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve martigazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.