LÖSEV

Fransız Charlie Hebdo’ya Atatürk ve mehter marşlı tokat!

Dünya 20.02.2023 - 18:45, Güncelleme: 20.02.2023 - 18:45
 

Fransız Charlie Hebdo’ya Atatürk ve mehter marşlı tokat!

Türkiye’de yaşanan deprem sonrası "Tank göndermeye bile gerek yok” karikatürüyle tepki toplayan Fransız "mizah" dergisi Charlie Hebdo'nun sitesi hacklendi.

Fransız sözde "mizah" dergisi Charlie Hebdo'nun internet sitesi Türk hacker Devran Karaçay isimli kişi tarafından hacklendi.   ATATÜRK FOTOĞRAFI VE MEHTER MARŞI KOYDULAR Siteyi ziyaret edenler Atatürk'ün fotoğrafı ve mehter marşı ile karşılaştı. Sitenin içeriğini değiştiren hacker sitenin aşağı kısımlarına "Neden hacklendik" başlıklı bir yazı ekledi. Charlie Hebdo'nun hacklenmesi sosyal medyada gündem oldu.   SKANDAL KARİKATÜR TEPKİ ÇEKMİŞTİ Derginin Kahramanmaraş'da meydana gelen depremler ile ilgili paylaştığı "Tank göndermeye bile gerek yok" Türk ve Dünya basınında tartışma yaratmıştı. Anlık olarak Charlie Hebdo'nun web sitesine ulaşılamıyor.    
Türkiye’de yaşanan deprem sonrası "Tank göndermeye bile gerek yok” karikatürüyle tepki toplayan Fransız "mizah" dergisi Charlie Hebdo'nun sitesi hacklendi.

Fransız sözde "mizah" dergisi Charlie Hebdo'nun internet sitesi Türk hacker Devran Karaçay isimli kişi tarafından hacklendi.

 

ATATÜRK FOTOĞRAFI VE MEHTER MARŞI KOYDULAR

Siteyi ziyaret edenler Atatürk'ün fotoğrafı ve mehter marşı ile karşılaştı.

Sitenin içeriğini değiştiren hacker sitenin aşağı kısımlarına "Neden hacklendik" başlıklı bir yazı ekledi.

Charlie Hebdo'nun hacklenmesi sosyal medyada gündem oldu.

 

SKANDAL KARİKATÜR TEPKİ ÇEKMİŞTİ

Derginin Kahramanmaraş'da meydana gelen depremler ile ilgili paylaştığı "Tank göndermeye bile gerek yok" Türk ve Dünya basınında tartışma yaratmıştı.

Anlık olarak Charlie Hebdo'nun web sitesine ulaşılamıyor.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve martigazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.