Eski Milli futbolcu Oktay Derelioğlu ve eşi trafikte darp edildi

Asayiş 06.12.2023 - 21:26, Güncelleme: 06.12.2023 - 21:28
 

Eski Milli futbolcu Oktay Derelioğlu ve eşi trafikte darp edildi

Beşiktaş'ın eski milli futbolcusu Oktay Derelioğlu ve eşi Başak Derelioğlu trafikte ilerledikleri sırada yol tartışması yaşadıkları grubun saldırısına uğradı.

Oktay Derelioğlu ve eşi Başak Derelioğlu, dün saat 14:30 sıralarında Kadıköy'de trafikte yol verme tartışması yaşadı. Oktay Derelioğlu, eşi Başak Derelioğlu ile araçla seyrederken, Erenköy, Doktor Mithat Süer Sokak’ta bir araç sürücüsüyle yol verme tartışması yaşadı.  Derelioğlu ile Zekai K. ve Nurettin K. arasındaki sözlü tartışma bir anda kavgaya dönüştü. İddiaya göre, İki kişinin saldırdığı Oktay Derelioğlu’nun eşi de kavgayı engellemek için büyük çaba sarfetti. Derelioğlu çevredekilerin yardımıyla magandaların elinden kurtarılırken durum polise bildirildi. İlk yapılan müdahalede Oktay Derelioğlu'nun omzunun çıktığı ve çeşitli yerlerinden yaralandığı belirlendi. Oktay Derelioğlu hastanede ameliyata alınırken, Başak Derelioğlu ise aldığı darp raporu sonrası karakolda ifade verdi. Saldırı sonrası hastanede çeşitli operasyonlar geçirdiğini belirten Oktay Derelioğlu saldırganların cezalandırılmasını istedi.   "Bu kin, bu nefret niye…" Olayı anlatan Oktay Derelioğlu, "İki tane şehir magandası indi arabadan. Bizi  darp etmeye başladılar. Tek yönlü yola girmek için sıra bendeydi. Baktım.Yer vermiyor. Kendimi biraz ileriye attım. Sola doğru geçmesini bekledim. Ondan sonra üstüme kırdı arabayı. Orada benim kapımı açmaya çalıştı. Tabii biz de kendimizi korumaya, kendimizi müdafaa etmeye  çalıştık. Daha sonradan diğer arkadaş indi iki kişi. Hiçbir olay yok. Bu öfke bu kin niye. Eşim yanımda. Olayın akabinde omzum çıktı. Beyin kanaması geçirdim. Ölebilirdim de. Devlet büyüklerimizden bu olay örnek teşkil etsin istiyorum. Gerçekten bu adamlara ağır cezalar almalarını istiyorum" diye konuştu.     Yüzündeki o nefreti görmeniz lazımdı Oktay Derelioğlu’nun eşi Başak Derelioğlu ise "Elinde bıçak, belinde silah olduğu bir dönemdeyiz maalesef. O yüzden çok şükürler olsun ki Allah bağışladı. Hiçbir tartışma yok. Benim tarafımdan geliyor, içinde kadın olduğunu da görüyor arabada. Ona rağmen diğer  yanındaki arkadaş iniyor. Oktay'ın kapısını açıyor. Ve saldırmaya başlıyor. Sanki düşmanı görmüş gibi. Yani o nefret, yüzündeki o nefreti görmeniz lazımdı. Gerçekten insanlar çok kötü olmuş artık" diye konuştu.   Saldırganlar tutuklandı Emniyetteki işlemlerinin tamamlanmasından ardından iki şüpheli Anadolu Adliyesi’ne getirildi. Savcılık ifadesinin ardından Sulh Ceza Hakimliği’ne sevk edilen Zekai K. ve Nurettin K. 'Kasten yaralama' suçundan tutuklanarak cezaevine gönderildi.    
Beşiktaş'ın eski milli futbolcusu Oktay Derelioğlu ve eşi Başak Derelioğlu trafikte ilerledikleri sırada yol tartışması yaşadıkları grubun saldırısına uğradı.

Oktay Derelioğlu ve eşi Başak Derelioğlu, dün saat 14:30 sıralarında Kadıköy'de trafikte yol verme tartışması yaşadı.

Oktay Derelioğlu, eşi Başak Derelioğlu ile araçla seyrederken, Erenköy, Doktor Mithat Süer Sokak’ta bir araç sürücüsüyle yol verme tartışması yaşadı. 

Derelioğlu ile Zekai K. ve Nurettin K. arasındaki sözlü tartışma bir anda kavgaya dönüştü.

İddiaya göre, İki kişinin saldırdığı Oktay Derelioğlu’nun eşi de kavgayı engellemek için büyük çaba sarfetti.

Derelioğlu çevredekilerin yardımıyla magandaların elinden kurtarılırken durum polise bildirildi.

İlk yapılan müdahalede Oktay Derelioğlu'nun omzunun çıktığı ve çeşitli yerlerinden yaralandığı belirlendi.

Oktay Derelioğlu hastanede ameliyata alınırken, Başak Derelioğlu ise aldığı darp raporu sonrası karakolda ifade verdi.

Saldırı sonrası hastanede çeşitli operasyonlar geçirdiğini belirten Oktay Derelioğlu saldırganların cezalandırılmasını istedi.

 

"Bu kin, bu nefret niye…"

Olayı anlatan Oktay Derelioğlu, "İki tane şehir magandası indi arabadan. Bizi  darp etmeye başladılar. Tek yönlü yola girmek için sıra bendeydi. Baktım.Yer vermiyor. Kendimi biraz ileriye attım. Sola doğru geçmesini bekledim. Ondan sonra üstüme kırdı arabayı. Orada benim kapımı açmaya çalıştı. Tabii biz de kendimizi korumaya, kendimizi müdafaa etmeye  çalıştık. Daha sonradan diğer arkadaş indi iki kişi. Hiçbir olay yok. Bu öfke bu kin niye. Eşim yanımda. Olayın akabinde omzum çıktı. Beyin kanaması geçirdim. Ölebilirdim de. Devlet büyüklerimizden bu olay örnek teşkil etsin istiyorum. Gerçekten bu adamlara ağır cezalar almalarını istiyorum" diye konuştu.

 

 

Yüzündeki o nefreti görmeniz lazımdı

Oktay Derelioğlu’nun eşi Başak Derelioğlu ise "Elinde bıçak, belinde silah olduğu bir dönemdeyiz maalesef. O yüzden çok şükürler olsun ki Allah bağışladı. Hiçbir tartışma yok. Benim tarafımdan geliyor, içinde kadın olduğunu da görüyor arabada. Ona rağmen diğer  yanındaki arkadaş iniyor. Oktay'ın kapısını açıyor. Ve saldırmaya başlıyor. Sanki düşmanı görmüş gibi. Yani o nefret, yüzündeki o nefreti görmeniz lazımdı. Gerçekten insanlar çok kötü olmuş artık" diye konuştu.

 

Saldırganlar tutuklandı

Emniyetteki işlemlerinin tamamlanmasından ardından iki şüpheli Anadolu Adliyesi’ne getirildi. Savcılık ifadesinin ardından Sulh Ceza Hakimliği’ne sevk edilen Zekai K. ve Nurettin K. 'Kasten yaralama' suçundan tutuklanarak cezaevine gönderildi.

 

 

İstanbul HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve martigazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.