LÖSEV

Erhan Vergili’den üniversiteye hazırlanan öğrencilere bir müjde daha!

Eğitim 06.04.2023 - 15:07, Güncelleme: 06.04.2023 - 15:07
 

Erhan Vergili’den üniversiteye hazırlanan öğrencilere bir müjde daha!

Sarıyer’in sevilen siyasetçi ve iş insanlarından Erhan Vergili, üniversiteye hazırlanacak öğrenciler için bir kez daha ücretsiz hazırlık kursu açıyor.

Eğitim hayatında bir adım önde olmak isteyen öğrenciler için sınava hazırlık kursu açılacak. Sarıyerli öğrenciler için başlayacak olan kurslarla birlikte gençlerin sınavlara hazırlık süreci daha da kolaylaşacak.   Daha fazla öğrenciye ulaşmayı hedefliyor Erhan Vergili, geçtiğimiz yıl eylül ayında başlattığı hazırlık kursunun bu sene de devam edeceğini ve daha fazla öğrenciye ulaşmayı hedeflediğini açıkladı. Destek kursları, deneyimli öğretmen kadrosu tarafından verilecek ve öğrencilerin eksikliklerini giderecek şekilde planlanacak. Öğrenciler, konuları daha iyi anlamaları ve sınavlarda başarı elde etmeleri için öğretmenlerle birlikte çalışacaklar.   “Gençler bizim umudumuz” İlk etapta Matematik ve Türkçe kurslarının açılacağını ve öğrenciler ile ve velilerin taleplerine göre ek branşların eklenebileceğini söyleyen Vergili, “Gençler bizim umudumuz. Onlara daha çok önem vermeliyiz. Geçen sene talep yoğunluğundan dolayı bu sene kurslara başlamak isteyen öğrenciler seviye belirleme sınavına tabi tutulacak. Bu proje hem dersleri verecek olan üniversite öğrencilerine hem de lise son sınıf öğrencilerimize faydalı olacak. Gençlerin önünü açacağız, onlara ışık olacağız. Son müracaat tarihi 20/05/2023 Cumartesi günü 17.00’da sona erecek. Detaylı bilgi almak ve kayıt yaptırmak isteyen gençlerimiz 0533 283 37 05 veya 0553 714 68 69 numaralı telefonlardan bizlere ulaşabilirler” dedi.    
Sarıyer’in sevilen siyasetçi ve iş insanlarından Erhan Vergili, üniversiteye hazırlanacak öğrenciler için bir kez daha ücretsiz hazırlık kursu açıyor.

Eğitim hayatında bir adım önde olmak isteyen öğrenciler için sınava hazırlık kursu açılacak. Sarıyerli öğrenciler için başlayacak olan kurslarla birlikte gençlerin sınavlara hazırlık süreci daha da kolaylaşacak.

 

Daha fazla öğrenciye ulaşmayı hedefliyor

Erhan Vergili, geçtiğimiz yıl eylül ayında başlattığı hazırlık kursunun bu sene de devam edeceğini ve daha fazla öğrenciye ulaşmayı hedeflediğini açıkladı. Destek kursları, deneyimli öğretmen kadrosu tarafından verilecek ve öğrencilerin eksikliklerini giderecek şekilde planlanacak. Öğrenciler, konuları daha iyi anlamaları ve sınavlarda başarı elde etmeleri için öğretmenlerle birlikte çalışacaklar.

 

“Gençler bizim umudumuz”

İlk etapta Matematik ve Türkçe kurslarının açılacağını ve öğrenciler ile ve velilerin taleplerine göre ek branşların eklenebileceğini söyleyen Vergili, “Gençler bizim umudumuz. Onlara daha çok önem vermeliyiz. Geçen sene talep yoğunluğundan dolayı bu sene kurslara başlamak isteyen öğrenciler seviye belirleme sınavına tabi tutulacak. Bu proje hem dersleri verecek olan üniversite öğrencilerine hem de lise son sınıf öğrencilerimize faydalı olacak. Gençlerin önünü açacağız, onlara ışık olacağız. Son müracaat tarihi 20/05/2023 Cumartesi günü 17.00’da sona erecek. Detaylı bilgi almak ve kayıt yaptırmak isteyen gençlerimiz 0533 283 37 05 veya 0553 714 68 69 numaralı telefonlardan bizlere ulaşabilirler” dedi.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve martigazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.