LÖSEV

Erhan Vergili’den, ücretsiz "Güzel Sanatlar’a Hazırlık Kursu" müjdesi

Eğitim 10.05.2023 - 12:41, Güncelleme: 10.05.2023 - 12:46
 

Erhan Vergili’den, ücretsiz "Güzel Sanatlar’a Hazırlık Kursu" müjdesi

Yaptığı etkinliklerle büyük ses getiren siyasetçi Erhan Vergili, Güzel Sanatlara girmeye hazırlanan öğrenciler için “Güzel Sanatlara Hazırlık Kursu” başlatıyor.

Sarıyerli siyasetçi ve iş insanı Erhan Vergili yaptığı açıklamada: “Resim Öğretmeni Yusuf Yağız Kartal tarafından verilecek bu kurs, resim iş öğretmenliği, fotoğraf, heykel ve geleneksel el sanatları bölümlerinden oluşacak. Bu kurs, sanatsal yeteneklerini geliştirmek ve Güzel Sanatlar Fakültelerine hazırlanmak isteyen öğrenciler için başlatılacak. Kurs boyunca, öğrenciler temel sanat teknikleri ve malzemeleri hakkında bilgi edinecekler. Ayrıca, farklı sanat türlerini keşfedecekler ve kendi sanatsal tarzlarını geliştirebilecekler. Kurs sonunda, öğrenciler güzel sanatlar fakültelerine hazırlanmak için gerekli olan becerileri kazanabilecekler. Kursumuz 19 Haziran tarihinde başlayacak. Bu kursa kayıt yaptırmak için 0533 283 37 05 (İlayda Hanım)  - 0551 102 51 69 (Yusuf Bey) numaralı telefonlardan bizimle iletişime geçebilirsiniz.” ifadelerini kullandı.    
Yaptığı etkinliklerle büyük ses getiren siyasetçi Erhan Vergili, Güzel Sanatlara girmeye hazırlanan öğrenciler için “Güzel Sanatlara Hazırlık Kursu” başlatıyor.

Sarıyerli siyasetçi ve iş insanı Erhan Vergili yaptığı açıklamada: “Resim Öğretmeni Yusuf Yağız Kartal tarafından verilecek bu kurs, resim iş öğretmenliği, fotoğraf, heykel ve geleneksel el sanatları bölümlerinden oluşacak.

Bu kurs, sanatsal yeteneklerini geliştirmek ve Güzel Sanatlar Fakültelerine hazırlanmak isteyen öğrenciler için başlatılacak. Kurs boyunca, öğrenciler temel sanat teknikleri ve malzemeleri hakkında bilgi edinecekler. Ayrıca, farklı sanat türlerini keşfedecekler ve kendi sanatsal tarzlarını geliştirebilecekler. Kurs sonunda, öğrenciler güzel sanatlar fakültelerine hazırlanmak için gerekli olan becerileri kazanabilecekler. Kursumuz 19 Haziran tarihinde başlayacak. Bu kursa kayıt yaptırmak için 0533 283 37 05 (İlayda Hanım)  - 0551 102 51 69 (Yusuf Bey) numaralı telefonlardan bizimle iletişime geçebilirsiniz.” ifadelerini kullandı.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve martigazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.