LÖSEV

Erhan Vergili’den ilköğretim öğrencilerine ücretsiz “İngilizce Kursu”

Eğitim 11.07.2023 - 02:43, Güncelleme: 11.07.2023 - 02:50
 

Erhan Vergili’den ilköğretim öğrencilerine ücretsiz “İngilizce Kursu”

Birçok sosyal ve eğitim faaliyetine imza atan Sarıyer Belediye Başkan Adayı ve Erhan Vergili, ilköğretim 4.sınıf öğrencilerine kadar İngilizce kursu başlatıyor.

Sarıyer Belediye Başkan Adayı ve iş insanı Erhan Vergili yaptığı açıklamada, “Sarıyer'in sevgili gençleri! Sarıyer'in bir evladı olarak, Türkiye'nin geleceğini şekillendirecek siz değerli gençlerimizin daha donanımlı olmaları için elimden gelenin en iyisini yapmaya devam ediyorum. Daha önce birçok sosyal ve eğitim faaliyetine imza attık, üniversiteye hazırlık kursundan resim kursuna kadar birçok alanda sizlerle birlikte olduk. Bu kez karşınıza İngilizce kursu ile çıkıyoruz! Sizlere alanında uzman bir kadro eşliğinde ücretsiz İngilizce kursu sunuyoruz. Kursa başvuruların son tarihi 1 Eylül'dür ve kurs Ekim ayı içerisinde başlayacaktır. Kursumuz, ilköğretim yani 4.sınıf öğrencilerine kadar olan seviyeleri kapsamaktadır. İngilizceyi daha iyi anlamak, konuşmak ve yazmak için bu fırsatı kaçırmayın!     Detaylı bilgi ve başvuru için aşağıdaki numaraları arayabilirsiniz: 0553 714 68 69 Unutmayın, bu kurs sizin için ücretsizdir ve size İngilizce öğrenme konusunda önemli bir adım atma fırsatı sunmaktadır. Sınırlı kontenjanımız olduğundan dolayı başvurularınızı mümkün olan en kısa sürede yapmanızı öneririz. Geleceğin liderleri olacak gençlerimizi bekliyoruz!” ifadelerini kullandı.    
Birçok sosyal ve eğitim faaliyetine imza atan Sarıyer Belediye Başkan Adayı ve Erhan Vergili, ilköğretim 4.sınıf öğrencilerine kadar İngilizce kursu başlatıyor.

Sarıyer Belediye Başkan Adayı ve iş insanı Erhan Vergili yaptığı açıklamada,

“Sarıyer'in sevgili gençleri!

Sarıyer'in bir evladı olarak, Türkiye'nin geleceğini şekillendirecek siz değerli gençlerimizin daha donanımlı olmaları için elimden gelenin en iyisini yapmaya devam ediyorum. Daha önce birçok sosyal ve eğitim faaliyetine imza attık, üniversiteye hazırlık kursundan resim kursuna kadar birçok alanda sizlerle birlikte olduk.

Bu kez karşınıza İngilizce kursu ile çıkıyoruz! Sizlere alanında uzman bir kadro eşliğinde ücretsiz İngilizce kursu sunuyoruz. Kursa başvuruların son tarihi 1 Eylül'dür ve kurs Ekim ayı içerisinde başlayacaktır.

Kursumuz, ilköğretim yani 4.sınıf öğrencilerine kadar olan seviyeleri kapsamaktadır. İngilizceyi daha iyi anlamak, konuşmak ve yazmak için bu fırsatı kaçırmayın!

 

 

Detaylı bilgi ve başvuru için aşağıdaki numaraları arayabilirsiniz:

0553 714 68 69

Unutmayın, bu kurs sizin için ücretsizdir ve size İngilizce öğrenme konusunda önemli bir adım atma fırsatı sunmaktadır. Sınırlı kontenjanımız olduğundan dolayı başvurularınızı mümkün olan en kısa sürede yapmanızı öneririz.

Geleceğin liderleri olacak gençlerimizi bekliyoruz!” ifadelerini kullandı.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve martigazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.