LÖSEV

Edip Cengiz, Belediye Meclis Üyesi adaylık dosyasını teslim etti

Siyaset 02.12.2023 - 22:01, Güncelleme: 02.12.2023 - 22:01
 

Edip Cengiz, Belediye Meclis Üyesi adaylık dosyasını teslim etti

Sarıyer Temiz Toplum Derneği Başkanı Edip Cengiz, AK Parti’den Sarıyer Belediye Meclis üyesi Adaylık dosyasını ilçe başkanı Halil İbrahim Kurşun’a teslim etti.

Edip Cengiz Sarıyer’de Ak Parti’yi iktidara taşıyacak olan ekibin içinde olmaktan son derece memnun olacağını, birlik ve bütünlük içinde hareket ederek iktidarı CHP’den devralacaklarına olan inancı taşıdığını belirterek, “Sarıyer’e ve Sarıyer’imizin en iyiyi hak eden değerli halkına hizmet edebilmek ve Sarıyer’i modern dünyanın yaşanabilir kentlerinden biri yapabilmek için bir yola çıkıyoruz. Bu bayrağı tekrar devralıp, son döneminde çalışmayan, üretmeyen, hizmet etmek yerine herkesle kavgalı, sorunlu bir başkan ve yönetimi yerine uyumlu, gayretli ve bilgili bir ekibi yönetime taşıyacaklarını dile getirdi. Yolumuz, bahtımız açık olsun” dedi.   Edip Cengiz kimdir? 23 Ağustos 1971 Sivas Suşehri doğumlu olan Edip Cengiz, Çerkez kökenli olup Kafkas Türklerindendir. Aile büyükleri 1973 yılında Sivas Akıncılar ilçesinden Şişli, Kurtuluş mahallesine gelmiş, 1978 yılında ise Sarıyer ilçesi Tarabya Mahallesine yerleşmiştir. Edip Cengiz 1978 yılından itibaren 45 yıldır baba evi olan aynı binada ikamet etmektedir. Zehra Cengiz ile evli ve bir kız, iki erkek çocuğu babasıdır.
Sarıyer Temiz Toplum Derneği Başkanı Edip Cengiz, AK Parti’den Sarıyer Belediye Meclis üyesi Adaylık dosyasını ilçe başkanı Halil İbrahim Kurşun’a teslim etti.

Edip Cengiz Sarıyer’de Ak Parti’yi iktidara taşıyacak olan ekibin içinde olmaktan son derece memnun olacağını, birlik ve bütünlük içinde hareket ederek iktidarı CHP’den devralacaklarına olan inancı taşıdığını belirterek, “Sarıyer’e ve Sarıyer’imizin en iyiyi hak eden değerli halkına hizmet edebilmek ve Sarıyer’i modern dünyanın yaşanabilir kentlerinden biri yapabilmek için bir yola çıkıyoruz. Bu bayrağı tekrar devralıp, son döneminde çalışmayan, üretmeyen, hizmet etmek yerine herkesle kavgalı, sorunlu bir başkan ve yönetimi yerine uyumlu, gayretli ve bilgili bir ekibi yönetime taşıyacaklarını dile getirdi. Yolumuz, bahtımız açık olsun” dedi.

 

Edip Cengiz kimdir?

23 Ağustos 1971 Sivas Suşehri doğumlu olan Edip Cengiz, Çerkez kökenli olup Kafkas Türklerindendir. Aile büyükleri 1973 yılında Sivas Akıncılar ilçesinden Şişli, Kurtuluş mahallesine gelmiş, 1978 yılında ise Sarıyer ilçesi Tarabya Mahallesine yerleşmiştir. Edip Cengiz 1978 yılından itibaren 45 yıldır baba evi olan aynı binada ikamet etmektedir. Zehra Cengiz ile evli ve bir kız, iki erkek çocuğu babasıdır.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve martigazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.