LÖSEV

Dursun Özbek: "Süper Kupa’nın Türkiye’de oynanması daha güzel olacak"

Spor 06.11.2023 - 18:42, Güncelleme: 06.11.2023 - 19:07
 

Dursun Özbek: "Süper Kupa’nın Türkiye’de oynanması daha güzel olacak"

Galatasaray Kulübü Başkanı Dursun Özbek, Süper Kupa'nın Türkiye'de oynanması konusunda Fenerbahçe ile hemfikir. Özbek, Divan Kurulu kararını duyurdu.

TFF, Galatasaray ve Fenerbahçe arasında oynanacak Süper Kupa mücadelesinin Suudi Arabistan’da yapılması konusunda Arap yetkililerle ve her iki kulüple anlaşmaya vardıklarını duyurmuştu. Geçtiğimiz gün, Fenerbahçe Yüksek Divan Kurulu’nun Süper Kupa’nın Türkiye’de oynanması konusunda verdiği önerge sarı lacivertli kulüp Divan’ı tarafından kabul edilmişti. Bu karara, Galatasaray’dan da destek geldi. Sarı kırmızılı kulübün başkanı Dursun Özbek “Divan Kurulu’nun görüşü, kupanın Cumhuriyet’in 100. yılında Türkiye’de oynanmasının daha güzel olacağı. Hatta herkesin istediği bir şey var; ‘Süper Kupa Türkiye’de oynansın, eski adı Cumhurbaşkanlığı Kupası’ydı. Kupayı da cumhurbaşkanının elinden almak istiyoruz’ diye bir görüş çıktı. Bunu da zaten deklare edecekler.” ifadelerini kullandı.   ‘FENERBAHÇE VE GALATASARAY İSTİYOR’ DEMİŞTİ TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi, daha önce yaptığı açıklamada hem Fenerbahçe’nin hem de Galatasaray’ın, Süper Kupa maçının Arabistan’da oynanması fikrine destek verdiğini söylemişti. TFF’den yapılan son duyuruya göre; 2022-2023 Sezonu Süper Lig Şampiyonu Galatasaray ile Ziraat Türkiye Kupası Şampiyonu Fenerbahçe arasındaki Süper Kupa müsabakası, 29 Aralık 2023 Cuma günü Suudi Arabistan’ın başkenti Riyad’da oynanması planlanıyor. Al-Awwal Park (Kral Suud Üniversitesi) Stadyumu’nda yapılacak maç saat 20.45’te başlayacak.  
Galatasaray Kulübü Başkanı Dursun Özbek, Süper Kupa'nın Türkiye'de oynanması konusunda Fenerbahçe ile hemfikir. Özbek, Divan Kurulu kararını duyurdu.

TFF, Galatasaray ve Fenerbahçe arasında oynanacak Süper Kupa mücadelesinin Suudi Arabistan’da yapılması konusunda Arap yetkililerle ve her iki kulüple anlaşmaya vardıklarını duyurmuştu.

Geçtiğimiz gün, Fenerbahçe Yüksek Divan Kurulu’nun Süper Kupa’nın Türkiye’de oynanması konusunda verdiği önerge sarı lacivertli kulüp Divan’ı tarafından kabul edilmişti. Bu karara, Galatasaray’dan da destek geldi.

Sarı kırmızılı kulübün başkanı Dursun Özbek “Divan Kurulu’nun görüşü, kupanın Cumhuriyet’in 100. yılında Türkiye’de oynanmasının daha güzel olacağı. Hatta herkesin istediği bir şey var; ‘ Süper Kupa Türkiye’de oynansın, eski adı Cumhurbaşkanlığı Kupası’ydı. Kupayı da cumhurbaşkanının elinden almak istiyoruz’ diye bir görüş çıktı. Bunu da zaten deklare edecekler.” ifadelerini kullandı.

 

‘FENERBAHÇE VE GALATASARAY İSTİYOR’ DEMİŞTİ

TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi, daha önce yaptığı açıklamada hem Fenerbahçe’nin hem de Galatasaray’ın, Süper Kupa maçının Arabistan’da oynanması fikrine destek verdiğini söylemişti.

TFF’den yapılan son duyuruya göre; 2022-2023 Sezonu Süper Lig Şampiyonu Galatasaray ile Ziraat Türkiye Kupası Şampiyonu Fenerbahçe arasındaki Süper Kupa müsabakası, 29 Aralık 2023 Cuma günü Suudi Arabistan’ın başkenti Riyad’da oynanması planlanıyor.

Al-Awwal Park (Kral Suud Üniversitesi) Stadyumu’nda yapılacak maç saat 20.45’te başlayacak.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve martigazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.