LÖSEV

DSP’li Önder Aksakal ve iki yardımcısı hakkında suç duyurusu!

Siyaset 26.05.2023 - 22:56, Güncelleme: 26.05.2023 - 23:05
 

DSP’li Önder Aksakal ve iki yardımcısı hakkında suç duyurusu!

DSP Genel Başkanı Aksakal ve iki yardımcısı hakkında "resmi belgeyi sahte olarak düzenlemek", "görevi kötüye kullanmak" suçlamalarıyla suç duyurusunda bulunuldu

Suç duyurusu, DSP'deki bir grup il ve ilçe başkanı tarafından yapıldı. Eski CHP Konya Milletvekili Avukat Atilla Kart suç duyurusunu Twitter hesabından duyurarak kamuoyunu bilgilendirdi. Kart, paylaşımında "Milletvekili olabilmek için sahte belge düzenleyen, görev ve yetkilerini kötüye kullanan DSP Genel Başkanı M. Önder Aksakal ve Yardımcıları Hasan Erçelebi ile Ejder Onursal hakkında; DSP’li Üyeler adına Ankara C.Başsavcılığına 24.05.2023 tarihinde suç duyurusunda bulunulmuştur. Kamuoyunun bilgilerine" dedi.     Suçlamaların AKP'nin listelerinden milletvekili seçilen Aksakal ve Yardımcıları Erçelebi ve Onursal'a yönelik olduğu belirtiliyor. Suç duyurusu, bazı il ve ilçe başkanlarının aktif görevlerine devam ettiği ifade edilen DSP üyeleri adına Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı'na yapıldı.    
DSP Genel Başkanı Aksakal ve iki yardımcısı hakkında "resmi belgeyi sahte olarak düzenlemek", "görevi kötüye kullanmak" suçlamalarıyla suç duyurusunda bulunuldu

Suç duyurusu, DSP'deki bir grup il ve ilçe başkanı tarafından yapıldı.

Eski CHP Konya Milletvekili Avukat Atilla Kart suç duyurusunu Twitter hesabından duyurarak kamuoyunu bilgilendirdi.

Kart, paylaşımında " Milletvekili olabilmek için sahte belge düzenleyen, görev ve yetkilerini kötüye kullanan DSP Genel Başkanı M. Önder Aksakal ve Yardımcıları Hasan Erçelebi ile Ejder Onursal hakkında; DSP’li Üyeler adına Ankara C.Başsavcılığına 24.05.2023 tarihinde suç duyurusunda bulunulmuştur. Kamuoyunun bilgilerine" dedi.

 

 

Suçlamaların AKP'nin listelerinden milletvekili seçilen Aksakal ve Yardımcıları Erçelebi ve Onursal'a yönelik olduğu belirtiliyor.

Suç duyurusu, bazı il ve ilçe başkanlarının aktif görevlerine devam ettiği ifade edilen DSP üyeleri adına Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı'na yapıldı.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve martigazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.