LÖSEV

DSP Genel Başkanı Aksakal: "Kadın" yoksa hiçbirimiz yokuz"

Gündem 08.03.2023 - 19:25, Güncelleme: 08.03.2023 - 19:25
 

DSP Genel Başkanı Aksakal: "Kadın" yoksa hiçbirimiz yokuz"

Demokratik Sol Parti (DSP) Genel Başkanı Önder Aksakal, 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü vesilesiyle bir mesaj yayımladı.

DSP Genel Başkanı Önder Aksakal mesajında; “8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü.. Kadın sadece emekte, yemekte değil, yürekte de yüce bir değerdir. "Kadın" yoksa hiçbirimiz yokuz.  Oysa "kadın" doğurdu, yoğurdu, yaşamımıza anlam oldu.   Onun için Nazım'ın dediği gibi;   "Ve kadınlar bizim kadınlarımız: korkunç ve mübarek elleri ince, küçük çeneleri, kocaman gözleriyle anamız, avradımız, yarimiz"   Başta şehit annesi kadınlarımız ve deprem felaketinde evlâtlarını yitiren annelerimiz olmak üzere tüm kadınlarımızı sevgiyle ve saygıyla selâmlıyorum.” ifadelerine yer verdi.    
Demokratik Sol Parti (DSP) Genel Başkanı Önder Aksakal, 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü vesilesiyle bir mesaj yayımladı.

DSP Genel Başkanı Önder Aksakal mesajında;

8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü..

Kadın sadece emekte, yemekte değil, yürekte de yüce bir değerdir.

"Kadın" yoksa hiçbirimiz yokuz. 

Oysa "kadın" doğurdu, yoğurdu, yaşamımıza anlam oldu.

 

Onun için Nazım'ın dediği gibi;

 

"Ve kadınlar

bizim kadınlarımız:

korkunç ve mübarek elleri

ince, küçük çeneleri, kocaman gözleriyle

anamız, avradımız, yarimiz"

 

Başta şehit annesi kadınlarımız ve deprem felaketinde evlâtlarını yitiren annelerimiz olmak üzere tüm kadınlarımızı sevgiyle ve saygıyla selâmlıyorum.” ifadelerine yer verdi.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve martigazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.