Doç. Dr. Hayal Köksal: “Nutuk” okumak bir yurttaşlık görevidir

Eğitim 28.12.2023 - 16:57, Güncelleme: 28.12.2023 - 16:57
 

Doç. Dr. Hayal Köksal: “Nutuk” okumak bir yurttaşlık görevidir

Doç. Dr. Hayal Köksal, “Nutuk” okumanın bir yurttaşlık görevi olduğunu ve günümüz sorunlara tüm yanıt ve çözüm yollarının Nutuk'ta yer aldığına dikkat çekti.

Sarıyer Kent Konseyi, Eğitim Çalışma Grubu’nun kolaylaştırıcısı olan Yenilikçi İmece Derneği’nin (YİMEDER) Kurucu Başkanı Doç. Dr. Hayal Köksal Çalışma Grubu olarak 1 Eylül- 29 Aralık tarihleri arasında sanal olarak gerçekleştirdikleri “Hayallerini Gerçeğe Çevirenler” söyleşilerinden sonra 2024 yılının ilk ayında 4 Ocak Perşembe günü başlayıp 5 hafta sürecek olan (4, 11, 18, 25 Ocak ve 1 Şubat) “Nutuk Okumaları”nda değerli eğitimci Nezihe Tatar ile yol alacaklarını belirtti.     Nutuk okumanın bir yurttaşlık görevi olduğunu ve günümüz sorunlara tüm yanıt ve çözüm yollarının Nutuk'ta yer aldığına dikkat çeken Köksal, yetişkinlerin ve gençlerin bu yolculuktan çok keyif alacaklarına inandığını belirtti.     Nutuk Okumaları için kayıt zorunluluğu var. Devamlılık isteyen bu sürecin sonunda katılımcılara Sertifika da takdim edilecek. Kayıt için isteklilerin hayal@hayalkoksal.com adresine ileti göndermeleri veya telefonla kayıt yaptırmaları gerekmektedir (0 212 341 26 02, 0 532 3738487).    
Doç. Dr. Hayal Köksal, “Nutuk” okumanın bir yurttaşlık görevi olduğunu ve günümüz sorunlara tüm yanıt ve çözüm yollarının Nutuk'ta yer aldığına dikkat çekti.

Sarıyer Kent Konseyi, Eğitim Çalışma Grubu’nun kolaylaştırıcısı olan Yenilikçi İmece Derneği’nin (YİMEDER) Kurucu Başkanı Doç. Dr. Hayal Köksal Çalışma Grubu olarak 1 Eylül- 29 Aralık tarihleri arasında sanal olarak gerçekleştirdikleri “Hayallerini Gerçeğe Çevirenler” söyleşilerinden sonra 2024 yılının ilk ayında 4 Ocak Perşembe günü başlayıp 5 hafta sürecek olan (4, 11, 18, 25 Ocak ve 1 Şubat) “ Nutuk Okumaları”nda değerli eğitimci Nezihe Tatar ile yol alacaklarını belirtti.

 

 

Nutuk okumanın bir yurttaşlık görevi olduğunu ve günümüz sorunlara tüm yanıt ve çözüm yollarının Nutuk'ta yer aldığına dikkat çeken Köksal, yetişkinlerin ve gençlerin bu yolculuktan çok keyif alacaklarına inandığını belirtti.

 

 

Nutuk Okumaları için kayıt zorunluluğu var.

Devamlılık isteyen bu sürecin sonunda katılımcılara Sertifika da takdim edilecek.

Kayıt için isteklilerin hayal@hayalkoksal.com adresine ileti göndermeleri veya telefonla kayıt yaptırmaları gerekmektedir (0 212 341 26 02, 0 532 3738487).

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve martigazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.