LÖSEV

Dilan Polat ve Engin Polat’ın araçları Emniyet’e götürüldü

Asayiş 02.11.2023 - 21:20, Güncelleme: 02.11.2023 - 21:20
 

Dilan Polat ve Engin Polat’ın araçları Emniyet’e götürüldü

Nezarethanede “Burası cildime iyi gelmiyor” diyen Dilan ve eşi Engin Polat’a yönelik operasyonlar sonrası çiftin 13 aracı Emniyet Müdürlüğü'ne götürüldü.

Haklarından kara para aklama, vergi kaçırma gibi suçlamalarla Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından soruşturma başlatılan Dilan Polat ile eşi Engin Polat önceki gece düzenlenen operasyonla gözaltına alınmıştı. Şüphelilerin emniyetteki işlemleri devam ederken, operasyonda ele geçirilen araçlardan 13’ü sergilenmek üzere İstanbul Emniyet Müdürlüğü'ne ait Vatan Caddesi'ndeki yerleşkeye getirildi.   Sergilenen araçların arasında Ferrari de bulunuyor Emniyet bahçesinde sergilenen araçların arasında Porsche Mercedes 4×4 cip, Audi marka araç ve Engin Polat'ın Dilan Polat'a hediye ettiği Ferrari de bulunuyor. Sergi sırasında barkovizyonda operasyon görüntüleri de yer aldı. Öte yandan emniyete gelen Polat çiftinin avukatı Çağdaş Çelik basın mensuplarının sorularını yanıtsız bıraktı.     Piyasa değeri 250 milyon Çoğu MİLDA gayrimenkule kayıtlı araçların toplam değeri 250 milyon TL olduğu öğrenilirken, çiftin şirketlerine ait yaklaşık 24 araç için el koyma kararı alınmıştı.        
Nezarethanede “Burası cildime iyi gelmiyor” diyen Dilan ve eşi Engin Polat’a yönelik operasyonlar sonrası çiftin 13 aracı Emniyet Müdürlüğü'ne götürüldü.

Haklarından kara para aklama, vergi kaçırma gibi suçlamalarla Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından soruşturma başlatılan Dilan Polat ile eşi Engin Polat önceki gece düzenlenen operasyonla gözaltına alınmıştı.

Şüphelilerin emniyetteki işlemleri devam ederken, operasyonda ele geçirilen araçlardan 13’ü sergilenmek üzere İstanbul Emniyet Müdürlüğü'ne ait Vatan Caddesi'ndeki yerleşkeye getirildi.

 

Sergilenen araçların arasında Ferrari de bulunuyor

Emniyet bahçesinde sergilenen araçların arasında Porsche Mercedes 4×4 cip, Audi marka araç ve Engin Polat'ın Dilan Polat'a hediye ettiği Ferrari de bulunuyor. Sergi sırasında barkovizyonda operasyon görüntüleri de yer aldı.

Öte yandan emniyete gelen Polat çiftinin avukatı Çağdaş Çelik basın mensuplarının sorularını yanıtsız bıraktı.

 

 

Piyasa değeri 250 milyon

Çoğu MİLDA gayrimenkule kayıtlı araçların toplam değeri 250 milyon TL olduğu öğrenilirken, çiftin şirketlerine ait yaklaşık 24 araç için el koyma kararı alınmıştı.

 

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve martigazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.