LÖSEV

Devrim İpekdal, “DSP’yi ihtişamlı günlerine döndürmek için adayım”

Siyaset 07.08.2023 - 21:56, Güncelleme: 07.08.2023 - 21:56
 

Devrim İpekdal, “DSP’yi ihtişamlı günlerine döndürmek için adayım”

DSP Samsun İl Başkanı Devrim İpekdal, AK Parti ile İttifak yapan Genel Başkan Önder Aksakal'a tepki göstererek, DSP genel başkanlığına adaylığını açıkladı.

Adalet ve Kalkınma Partisi (AKP) ile ittifak sürecinde Parti Meclisi kararı olmadan karar alınması nedeniyle Demokratik Sol Parti (DSP) Genel Başkanı Önder Aksakal'ı hukuksuzlukla suçlayan Devrim İpekdal DSP Genel Başkanlığı’na adaylığını koydu. DSP'nin Önder Aksakal ve işbirlikçileri tarafından işgal edildiğini belirten Devim İpekdal, "Değerli Demokratik Solcu yoldaşlarım ve dava arkadaşlarım. Partimiz Önder Aksakal ve işbirlikcileri tarafından işgal edilmiştir. Parti Meclisi (PM) kararı olmadan sahte evrak düzenleyerek AKP listelerinden aday olan, partimizi seçimlere sokmayan, Kurultay yapmamak için her türlü Ali Cengiz oyununu oynayan, tüzük tanımıyan ve parti suçu işleyen işgalcilere karşı DSP Genel Başkanlığına aday olduğumu kamuoyunun bilgilerine sunarım. İl il, ilçe ilçe partilileri yerinde ziyaret ederek istişarelerde bulunacağım. DSP’yi hak ettiği ihtişamlı günlerine döndürmek için adaylığımı açıklıyor ve siz değerli dava arkadaşlarımın desteğini bekliyorum." ifadelerinde bulundu.      
DSP Samsun İl Başkanı Devrim İpekdal, AK Parti ile İttifak yapan Genel Başkan Önder Aksakal'a tepki göstererek, DSP genel başkanlığına adaylığını açıkladı.

Adalet ve Kalkınma Partisi (AKP) ile ittifak sürecinde Parti Meclisi kararı olmadan karar alınması nedeniyle Demokratik Sol Parti (DSP) Genel Başkanı Önder Aksakal'ı hukuksuzlukla suçlayan Devrim İpekdal DSP Genel Başkanlığı’na adaylığını koydu.

DSP'nin Önder Aksakal ve işbirlikçileri tarafından işgal edildiğini belirten Devim İpekdal, "Değerli Demokratik Solcu yoldaşlarım ve dava arkadaşlarım. Partimiz Önder Aksakal ve işbirlikcileri tarafından işgal edilmiştir. Parti Meclisi (PM) kararı olmadan sahte evrak düzenleyerek AKP listelerinden aday olan, partimizi seçimlere sokmayan, Kurultay yapmamak için her türlü Ali Cengiz oyununu oynayan, tüzük tanımıyan ve parti suçu işleyen işgalcilere karşı DSP Genel Başkanlığına aday olduğumu kamuoyunun bilgilerine sunarım. İl il, ilçe ilçe partilileri yerinde ziyaret ederek istişarelerde bulunacağım. DSP’yi hak ettiği ihtişamlı günlerine döndürmek için adaylığımı açıklıyor ve siz değerli dava arkadaşlarımın desteğini bekliyorum." ifadelerinde bulundu.

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve martigazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.