LÖSEV

CHP Sarıyer Belediye Başkan Aday Adayı Oktay Aksu, Basın ile buluştu

Siyaset 11.12.2023 - 21:39, Güncelleme: 11.12.2023 - 22:17
 

CHP Sarıyer Belediye Başkan Aday Adayı Oktay Aksu, Basın ile buluştu

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Sarıyer Belediye Başkan Aday Adayı Mustafa Oktay Aksu, Büyükdere Pileki Restaurant’ta kahvaltılı basın toplantısı düzenledi.

Düzenlenen kahvaltılı basın toplantısına programında Oktay Aksu’ya CHP Meclis Üyeleri Mustafa Balcı ve Görkem Kurşun eşlik etti. CHP Sarıyer Belediye Başkan Aday Adayı Mustafa Oktay Aksu açıklamalarında şu ifadelere yer verdi: “Adaylık başvurusu yaptığım gün açıklamamda da yeni bir başlangıç demiştik ve ilk adımı atmıştık. Bugün ilk etkinliğimizi, ilk toplu birlikteliğimizi basın mensupları arkadaşlarımızla yapalım istedik. Öncelikle hoş geldiniz, hepinize teşekkür ediyorum. Ben aday adaylığımı açıkladıktan sonra tabii ki çok ciddi ve yoğun bir yazılar yazılmaya başlandı. İstedim ki gerek Sarıyer'de gerekse civar ilçelerimizde bu hizmeti veren basın emekçilerimiz ilk ağızdan duysunlar. Beni çoğunuz tanıyorsunuz ama tanımayanlar da tanısınlar çünkü doldurma bilgilerle başkalarından duyduklarıyla yazılan şeyler de okuyoruz maalesef.     Bu nedenle burada sizlerle bir dost sohbeti yapalım karşılıklı fikirlerimizi paylaşalım sizlerin soruları varsa sorularınızı aydınlığa kavuşturalım. Bu bir proje tanıtım toplantısı değil, bu sadece yola çıktık basın emekçisi arkadaşlarım da kendimizi bir gösterelim, daha sonra geniş bir alanda halkımızla birlikte projelerimizi de sizlere takdim edeceğiz.     Kısaca nasıl bir belediye anlayışı olacak bunlardan da bahsetmek isterim. Öncelikle şunun bilinmesini isterim ki, bugün burada bahsettiklerim ya da açıklamamda bahsettiklerim ya da bundan sonra bahsettiklerim şu andaki mevcut belediyemizin bu hizmetleri yapmadığı, bu işlere hiç eğilmediği gibi bir anlaşılma olmasın. Biliyorsunuz Sarıyer üç dönemdir, 15 yıldır Cumhuriyet Halk Partisi tarafından yönetiliyor. Belediye başkanımız da çok güzel hizmetler yaptı buradan kendisine de teşekkür ediyorum. Sadece burada bahsettiğimiz konular daha da geliştirilecek konulardır, belki bazıları hiç yapılmamış projeler de olabilir.     Şeffaflığı çok önemsiyorum. Şeffaf bir belediye başkanı olacağım. Eğer aday gösterip de kazanırsak, halkın her zaman yanında çözüm odaklı ve katılımcı olacağım. Kesinlikle Sarıyer halkının bilgisi haricinde mahalleleri dinlemeden, mahalledeki insanların sorunlarını dinlemeden onlara bir çözüm sunmayacağım. Yaşamın alanında hangi kurum ve kişi varsa onlardan destek alacağım ve sosyal belediyeciliği önceliğe alacağız, zaten sosyal demokrat Belediye Başkanı olacağımı her yerde söylüyorum. Ben ve arkadaşlarım bu anlayışla hizmet vereceğiz.” Eksik kalan ve devam ettirilmesi gereken çalışmalar ve yeni yapacakları projeler hakkında da kısa bilgiler veren Oktay Aksu, ilerleyen günlerde kapsamlı bir proje tanıtımı yapacağını sözlerine ekledi.    
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Sarıyer Belediye Başkan Aday Adayı Mustafa Oktay Aksu, Büyükdere Pileki Restaurant’ta kahvaltılı basın toplantısı düzenledi.

Düzenlenen kahvaltılı basın toplantısına programında Oktay Aksu’ya CHP Meclis Üyeleri Mustafa Balcı ve Görkem Kurşun eşlik etti.

CHP Sarıyer Belediye Başkan Aday Adayı Mustafa Oktay Aksu açıklamalarında şu ifadelere yer verdi:

“Adaylık başvurusu yaptığım gün açıklamamda da yeni bir başlangıç demiştik ve ilk adımı atmıştık. Bugün ilk etkinliğimizi, ilk toplu birlikteliğimizi basın mensupları arkadaşlarımızla yapalım istedik. Öncelikle hoş geldiniz, hepinize teşekkür ediyorum.

Ben aday adaylığımı açıkladıktan sonra tabii ki çok ciddi ve yoğun bir yazılar yazılmaya başlandı. İstedim ki gerek Sarıyer'de gerekse civar ilçelerimizde bu hizmeti veren basın emekçilerimiz ilk ağızdan duysunlar. Beni çoğunuz tanıyorsunuz ama tanımayanlar da tanısınlar çünkü doldurma bilgilerle başkalarından duyduklarıyla yazılan şeyler de okuyoruz maalesef.

 

 

Bu nedenle burada sizlerle bir dost sohbeti yapalım karşılıklı fikirlerimizi paylaşalım sizlerin soruları varsa sorularınızı aydınlığa kavuşturalım. Bu bir proje tanıtım toplantısı değil, bu sadece yola çıktık basın emekçisi arkadaşlarım da kendimizi bir gösterelim, daha sonra geniş bir alanda halkımızla birlikte projelerimizi de sizlere takdim edeceğiz.

 

 

Kısaca nasıl bir belediye anlayışı olacak bunlardan da bahsetmek isterim. Öncelikle şunun bilinmesini isterim ki, bugün burada bahsettiklerim ya da açıklamamda bahsettiklerim ya da bundan sonra bahsettiklerim şu andaki mevcut belediyemizin bu hizmetleri yapmadığı, bu işlere hiç eğilmediği gibi bir anlaşılma olmasın. Biliyorsunuz Sarıyer üç dönemdir, 15 yıldır Cumhuriyet Halk Partisi tarafından yönetiliyor. Belediye başkanımız da çok güzel hizmetler yaptı buradan kendisine de teşekkür ediyorum. Sadece burada bahsettiğimiz konular daha da geliştirilecek konulardır, belki bazıları hiç yapılmamış projeler de olabilir.

 

 

Şeffaflığı çok önemsiyorum. Şeffaf bir belediye başkanı olacağım. Eğer aday gösterip de kazanırsak, halkın her zaman yanında çözüm odaklı ve katılımcı olacağım. Kesinlikle Sarıyer halkının bilgisi haricinde mahalleleri dinlemeden, mahalledeki insanların sorunlarını dinlemeden onlara bir çözüm sunmayacağım.

Yaşamın alanında hangi kurum ve kişi varsa onlardan destek alacağım ve sosyal belediyeciliği önceliğe alacağız, zaten sosyal demokrat Belediye Başkanı olacağımı her yerde söylüyorum. Ben ve arkadaşlarım bu anlayışla hizmet vereceğiz.”

Eksik kalan ve devam ettirilmesi gereken çalışmalar ve yeni yapacakları projeler hakkında da kısa bilgiler veren Oktay Aksu, ilerleyen günlerde kapsamlı bir proje tanıtımı yapacağını sözlerine ekledi.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve martigazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.