LÖSEV

Çelik: Muhalefete belediyeleri teslim etmeyin hizmetten mahrum olmayın

Siyaset 17.02.2024 - 19:30, Güncelleme: 17.02.2024 - 19:52
 

Çelik: Muhalefete belediyeleri teslim etmeyin hizmetten mahrum olmayın

Artvin Kemalpaşa’da vatandaşlara seslenen AKP Artvin milletvekili Faruk Çelik, “Muhalefete belediyeleri teslim etmeyin ki hizmetten mahrum olmayasınız” dedi.

AKP Artvin Milletvekili ve eski Çalışma Bakanı Faruk Çelik Artvin ilçelerini ziyareti sırasında “Muhalefete belediyeleri teslim etmeyin ki hizmetten mahrum olmayasınız” dedi. AKP Artvin Milletvekili ve eski Çalışma Bakanı Faruk Çelik Artvin’in ilçelerinde “oy yoksa hizmet yok” tehditiyle vatandaşlara seslendi. Daha önce Hopa’ya giden ve “Aklınızı başınıza alın, Hopa’nın bu hizmetleri almasını istiyorsanız…” diyen Çelik bu kez Artvin'de konuştu. Kemalpaşa’da AKP’nin aday tanıtım toplantısına katılan eski Çalışma Bakanı Faruk Çelik, “Muhalefete belediyeleri teslim etmeyin ki hizmetten mahrum olmayasınız” dedi. Çelik’in konuşmaları Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Hatay ve Ordu’daki konuşmalarını andırdı. Hatay’da “Merkezi yönetimle yerel yönetim el ele vermezse, dayanışma halinde olmazsa, o şehre herhangi bir şey gelmez! Hatay’a geldi mi?” sözleriyle gündeme gelen Erdoğan, Ordu’da yaptığı mitingde de “Bizim olmadığımız bir büyükşehir belediyesi, kusura bakmayın, açık konuşuyorum, doğalgazı nasıl getirecek? Biz varsak doğalgaz var, biz yoksak doğalgaz yok!” demişti.    
Artvin Kemalpaşa’da vatandaşlara seslenen AKP Artvin milletvekili Faruk Çelik, “Muhalefete belediyeleri teslim etmeyin ki hizmetten mahrum olmayasınız” dedi.

AKP Artvin Milletvekili ve eski Çalışma Bakanı Faruk Çelik Artvin ilçelerini ziyareti sırasında “Muhalefete belediyeleri teslim etmeyin ki hizmetten mahrum olmayasınız” dedi.

AKP Artvin Milletvekili ve eski Çalışma Bakanı Faruk Çelik Artvin’in ilçelerinde “oy yoksa hizmet yok” tehditiyle vatandaşlara seslendi.

Daha önce Hopa’ya giden ve “Aklınızı başınıza alın, Hopa’nın bu hizmetleri almasını istiyorsanız…” diyen Çelik bu kez Artvin'de konuştu.

Kemalpaşa’da AKP’nin aday tanıtım toplantısına katılan eski Çalışma Bakanı Faruk Çelik, “Muhalefete belediyeleri teslim etmeyin ki hizmetten mahrum olmayasınız” dedi.

Çelik’in konuşmaları Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Hatay ve Ordu’daki konuşmalarını andırdı.

Hatay’da “Merkezi yönetimle yerel yönetim el ele vermezse, dayanışma halinde olmazsa, o şehre herhangi bir şey gelmez! Hatay’a geldi mi?” sözleriyle gündeme gelen Erdoğan, Ordu’da yaptığı mitingde de “Bizim olmadığımız bir büyükşehir belediyesi, kusura bakmayın, açık konuşuyorum, doğalgazı nasıl getirecek? Biz varsak doğalgaz var, biz yoksak doğalgaz yok!” demişti.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve martigazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.