LÖSEV

Can Özel: "Sarıyer Beyaz Martılar ve Beyaz Melekler kenti olacak"

Gündem 07.03.2024 - 23:10, Güncelleme: 07.03.2024 - 23:10
 

Can Özel: "Sarıyer Beyaz Martılar ve Beyaz Melekler kenti olacak"

Memleket Partisi Sarıyer Belediye Başkan Adayı Can Özel, “Sarıyer’in ülkemizde kıskanılacak bir kent olmasını istiyoruz” dedi.

Memleket Partisi Sarıyer Belediye Başkan Adayı Can Özel yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı;   Sarıyerimiz Beyaz Martıları ile nam salmıştır. Boğazın incisi Beyaz Martıları ile meşhurdur. Memleket Partisi olarak artık Beyaz Melekler’le Sarıyer’in ülkemizde kıskanılacak bir kent olmasını istiyoruz ve insanlar Sarıyer dendiğinde Beyaz Martılar ve Beyaz Meleklerin kenti diyebilmeli.   Peki kim bu Beyaz Melekler?   Sarıyer’li kadınlarımız.   Genel Başkanımız Muharrem İnce’ye bir TV programında sordular, eğitim kaç yaşında başlamalı diye, cevabı anne karnında oldu. Genel Başkanımızın tespiti, gerçekten de çok doğru, iyi beslenemeyen anne adaylarının, bebeklerinin anne karnındaki gelişimi sorunlu olur. İyi beslenen anne adaylarının dünyaya getirdiği nesiller sağlıklı olur. Dünyaca ünlü bir psikoterapist, sağlıklı ve dengeli nesiller yetiştirebilmek için önce kadınlarımızın sağlıklı ve dengeli bir psikolojiye sahip olması gerekir sözü gerçekten de doğrudur. Ülkemiz gençlerinin sorunlarının temelinde kadınlarımızın mutsuzluğu, endişeleri ve korkuları yer almaktadır. Bu durumda Memleket Partisi Sarıyer İlçe örgütü olarak.   Belediye Başkanı olarak seçildiğimiz taktirde. • Sağlıklı, Sosyal ve ekonomik hayatta katılımcı ve söz sahibi, kendine güvenen, saygı gören, dışlanmayan kadınlarımız için mücadele edeceğiz. • Kadınlarımızın ev ekonomisinde söz sahibi olabilmesi için evde ürettikleri tüm ürünleri Belediye olarak biz satin alıp, özel marketlerde yine kadınlarımız eli ile satışını başlatacağız. • Sarıyer’de başlatacağımız turizm atılımı ile kentimize gelen tüm turistlerin bir şekilde Beyaz Meleklerin ürettiği el emeği ürünlerin satın alınmasını sağlayacak organizasyonu kuracağız. • Beyaz Meleklerin, ilçemizde hayata geçirmek istedikleri ticari girişimlerini Belediye olarak destekleyeceğiz.  • Beyaz Meleklerin, her türlü psikolojik sorunları, danışma ihtiyaçları, belediyemiz sosyal birimlerince ücretsiz karşılanacaktır. • Çalışan Beyaz Meleklerimizin çocukları için ücretsiz kreşler açacağız. • Mahallelerimiz de Beyaz Melekler dayanışma komiteleri kuracağız. Bu komiteler ile her ay düzenli toplantılar yapıp, sorunlarının giderilmesi, süreçlerin denetlenmesi ve takibi yapılacak. • Tüm dar gelirli ailelere temiz içme suyunu ücretsiz sağlamak için su arıtma cihazları ücretsiz temin edilecek. • Bu kenti Beyaz Melekler yönetecek. Biz sadece organizasyonu kurup hizmet vereceğiz.   Sarıyer Beyaz Martılar ve Beyaz Melekler kenti olacak...        
Memleket Partisi Sarıyer Belediye Başkan Adayı Can Özel, “Sarıyer’in ülkemizde kıskanılacak bir kent olmasını istiyoruz” dedi.

Memleket Partisi Sarıyer Belediye Başkan Adayı Can Özel yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı;

 

Sarıyerimiz Beyaz Martıları ile nam salmıştır. Boğazın incisi Beyaz Martıları ile meşhurdur.

Memleket Partisi olarak artık Beyaz Melekler’le Sarıyer’in ülkemizde kıskanılacak bir kent olmasını istiyoruz ve insanlar Sarıyer dendiğinde Beyaz Martılar ve Beyaz Meleklerin kenti diyebilmeli.

 

Peki kim bu Beyaz Melekler?

 

Sarıyer’li kadınlarımız.

 

Genel Başkanımız Muharrem İnce’ye bir TV programında sordular, eğitim kaç yaşında başlamalı diye, cevabı anne karnında oldu. Genel Başkanımızın tespiti, gerçekten de çok doğru, iyi beslenemeyen anne adaylarının, bebeklerinin anne karnındaki gelişimi sorunlu olur. İyi beslenen anne adaylarının dünyaya getirdiği nesiller sağlıklı olur.

Dünyaca ünlü bir psikoterapist, sağlıklı ve dengeli nesiller yetiştirebilmek için önce kadınlarımızın sağlıklı ve dengeli bir psikolojiye sahip olması gerekir sözü gerçekten de doğrudur. Ülkemiz gençlerinin sorunlarının temelinde kadınlarımızın mutsuzluğu, endişeleri ve korkuları yer almaktadır.

Bu durumda Memleket Partisi Sarıyer İlçe örgütü olarak.

 

Belediye Başkanı olarak seçildiğimiz taktirde.

• Sağlıklı, Sosyal " class="text-dark font-weight-bold" target="_blank"> Sosyal ve ekonomik hayatta katılımcı ve söz sahibi, kendine güvenen, saygı gören, dışlanmayan kadınlarımız için mücadele edeceğiz.

• Kadınlarımızın ev ekonomisinde söz sahibi olabilmesi için evde ürettikleri tüm ürünleri Belediye olarak biz satin alıp, özel marketlerde yine kadınlarımız eli ile satışını başlatacağız.

• Sarıyer’de başlatacağımız turizm atılımı ile kentimize gelen tüm turistlerin bir şekilde Beyaz Meleklerin ürettiği el emeği ürünlerin satın alınmasını sağlayacak organizasyonu kuracağız.

• Beyaz Meleklerin, ilçemizde hayata geçirmek istedikleri ticari girişimlerini Belediye olarak destekleyeceğiz. 

• Beyaz Meleklerin, her türlü psikolojik sorunları, danışma ihtiyaçları, belediyemiz sosyal " class="text-dark font-weight-bold" target="_blank"> sosyal birimlerince ücretsiz karşılanacaktır.

• Çalışan Beyaz Meleklerimizin çocukları için ücretsiz kreşler açacağız.

• Mahallelerimiz de Beyaz Melekler dayanışma komiteleri kuracağız. Bu komiteler ile her ay düzenli toplantılar yapıp, sorunlarının giderilmesi, süreçlerin denetlenmesi ve takibi yapılacak.

• Tüm dar gelirli ailelere temiz içme suyunu ücretsiz sağlamak için su arıtma cihazları ücretsiz temin edilecek.

• Bu kenti Beyaz Melekler yönetecek. Biz sadece organizasyonu kurup hizmet vereceğiz.

 

Sarıyer Beyaz Martılar ve Beyaz Melekler kenti olacak...

 

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (1 )

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve martigazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Aydınlık
(08.03.2024 08:46 - #262)
Akıl, Adalet, Ahlak,sol belediyecilik başarılar diliyorum
Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve martigazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
(0) (0)
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.