LÖSEV

Çağlayan Adliyesi'ne silahlı saldırı: 2 hain öldürüldü

Gündem 06.02.2024 - 12:43, Güncelleme: 06.02.2024 - 12:48
 

Çağlayan Adliyesi'ne silahlı saldırı: 2 hain öldürüldü

Çağlayan Adliyesi önünde silah saldırı düzenlendi. C Kapısı önündeki olayda üçü polis, altı kişi yaralandı. Bir kadın, bir erkek iki saldırgan ölü ele geçirildi

Çağlayan Adliyesi önünde polis noktasına silahlı saldırı yapıldı. Saldırıda üçü polis, altı kişi yaralandı. Yaralılardan birinin sağlık durumunun ağır olduğu kaydedildi. Olay yerine çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Yaralılar ambulansla hastaneye götürüldü. Adliyeye giriş ve çıkışlar kapatılırken, İstanbul Cumhuriyet Başsavcısı Şaban Yılmaz ve Başsavcı vekilleri olay yerinde inceleme yaptı.     ŞÜPHELİ PAKET ALARMI Çağlayan Adliyesi'nin C Kapısı önünde gerçekleşen saldırıda bazı kişilerin yaralandığı ve yerde yattığı görüldü. Vurulan ve yerde yatan kişilerin saldırganlar olduğu ifade edildi. İki saldırganın etkisiz hale getirildiği kaydedildi. Ayrıca sağlık ekiplerinin yaralanan bir kişiye kalp masajı yaptığı bildirildi. Bölgede bir şüpheli paket olduğu belirtilirken kırmızı valiz dikkati çekiyor.     ALİ YERLİKAYA'DAN AÇIKLAMA  İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya "Bugün saat 11.46’da İstanbul Çağlayan Adliyesi C Kapısı önündeki kontrol noktasına saldırı girişiminde bulunulmuştur. 1’i kadın 1’i erkek 2  saldırgan ölü ele geçirilmiştir. 3’ü polis memuru olmak üzere 5 kişi yaralanmıştır. Kahraman polislerimizi tebrik ediyorum. Yaralılarımıza acil şifalar diliyorum. Gelişmeleri kamuoyuyla paylaşmaya devam edeceğiz" açıklaması yaptı.      
Çağlayan Adliyesi önünde silah saldırı düzenlendi. C Kapısı önündeki olayda üçü polis, altı kişi yaralandı. Bir kadın, bir erkek iki saldırgan ölü ele geçirildi

Çağlayan Adliyesi önünde polis noktasına silahlı saldırı yapıldı. Saldırıda üçü polis, altı kişi yaralandı. Yaralılardan birinin sağlık durumunun ağır olduğu kaydedildi. Olay yerine çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edildi.

Yaralılar ambulansla hastaneye götürüldü. Adliyeye giriş ve çıkışlar kapatılırken, İstanbul Cumhuriyet Başsavcısı Şaban Yılmaz ve Başsavcı vekilleri olay yerinde inceleme yaptı.

 

 

ŞÜPHELİ PAKET ALARMI

Çağlayan Adliyesi'nin C Kapısı önünde gerçekleşen saldırıda bazı kişilerin yaralandığı ve yerde yattığı görüldü. Vurulan ve yerde yatan kişilerin saldırganlar olduğu ifade edildi. İki saldırganın etkisiz hale getirildiği kaydedildi.

Ayrıca sağlık ekiplerinin yaralanan bir kişiye kalp masajı yaptığı bildirildi. Bölgede bir şüpheli paket olduğu belirtilirken kırmızı valiz dikkati çekiyor.

 

 

ALİ YERLİKAYA'DAN AÇIKLAMA 

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya "Bugün saat 11.46’da İstanbul Çağlayan Adliyesi C Kapısı önündeki kontrol noktasına saldırı girişiminde bulunulmuştur. 1’i kadın 1’i erkek 2  saldırgan ölü ele geçirilmiştir. 3’ü polis memuru olmak üzere 5 kişi yaralanmıştır. Kahraman polislerimizi tebrik ediyorum. Yaralılarımıza acil şifalar diliyorum. Gelişmeleri kamuoyuyla paylaşmaya devam edeceğiz" açıklaması yaptı.

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve martigazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.