LÖSEV

Boğaz'ın gözde mekanlarından MER Balık, şampiyon Tarabya'yı ağırladı

Spor 27.06.2023 - 23:21, Güncelleme: 27.06.2023 - 23:30
 

Boğaz'ın gözde mekanlarından MER Balık, şampiyon Tarabya'yı ağırladı

MER Balık, U11 Ligi’ni namağlup şampiyon olarak bitiren Tarabya Spor Kulübü’nü ağırladı.

İstanbul 2. Amatör Lig kulüplerinden Tarabya Spor U11 takımı, namağlup olarak U11 Ligi 29. Grup şampiyonu oldu. Boğaz’ın gözde mekanlarından MER Balık Tarabya U11 takımını ve ailelerini ağırladı. Düzenlenen yemekte futbolculara hitaben bir konuşma yapan Tarabya Spor Kulübü Başkanı ve Tarabya Mahallesi Muhtarı Mehmet Reisoğlu “2022-2023 sezonunu namağlup şampiyon olarak çok güzel bir şekilde bitirdiniz. Bizlere kısa sürede ikinci şampiyonluk sevinci yaşattınız. Hepinizle gurur duyuyorum. Yarının yıldız adayları olan sizlerle çok daha güzel başarılara imza atacağız. Hocalarıma, velilerimize ve bizleri bu yemekte ağırlayan MER Balık’ın sahiplerine  ve değerli personeline çok teşekkür ediyorum.” ifadelerini kullandı.    
MER Balık, U11 Ligi’ni namağlup şampiyon olarak bitiren Tarabya Spor Kulübü’nü ağırladı.

İstanbul 2. Amatör Lig kulüplerinden Tarabya Spor U11 takımı, namağlup olarak U11 Ligi 29. Grup şampiyonu oldu.

Boğaz’ın gözde mekanlarından MER Balık Tarabya U11 takımını ve ailelerini ağırladı.

Düzenlenen yemekte futbolculara hitaben bir konuşma yapan Tarabya Spor Kulübü Başkanı ve Tarabya Mahallesi Muhtarı Mehmet Reisoğlu “2022-2023 sezonunu namağlup şampiyon olarak çok güzel bir şekilde bitirdiniz. Bizlere kısa sürede ikinci şampiyonluk sevinci yaşattınız. Hepinizle gurur duyuyorum. Yarının yıldız adayları olan sizlerle çok daha güzel başarılara imza atacağız. Hocalarıma, velilerimize ve bizleri bu yemekte ağırlayan MER Balık’ın sahiplerine  ve değerli personeline çok teşekkür ediyorum.” ifadelerini kullandı.

 

 

Habere ifade bırak !
Foto Galeride Aç
Fotoğraf albümüne giderek fotoğraf(lara) yorum yazabilir yada fotoğraf(ları) sosyal medyada paylaşabilirsiniz.
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve martigazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.