LÖSEV

Boğaziçi Üniversitesi Spor Ödülleri’nde Galatasaray’a 3 ödül birden

Spor 20.12.2023 - 22:48, Güncelleme: 20.12.2023 - 22:48
 

Boğaziçi Üniversitesi Spor Ödülleri’nde Galatasaray’a 3 ödül birden

Boğaziçi Üniversitesi tarafından güney kampusunda düzenlenen 13. Boğaziçi Üniversitesi Spor Ödülleri töreninde Galatasaray 3 farklı kategoride ödüllendirildi.

En iyi takım ödülünü Galatasaray Futbol A Takımı alırken, Mauro Icardi en iyi futbolcu, teknik direktör Okan Buruk ise en iyi antrenör ödülünün sahibi oldu. Teknik Direktör Okan Buruk ödülünü almak için kürsüye çıkarken geçtiğimiz sezon yaşanan şampiyonluk başarısını ve UEFA Avrupa Ligi eşleşmesini de değerlendirdi. Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk’un açıklamaları şu şekilde: “Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün kurduğu Türkiye Cumhuriyeti’nin 100. yılında şampiyon olmak çok önemli ve çok değerliydi, en büyük hedeflerimizden biri buydu. Bunu başardık. Hem oyuncularımıza hem camiamıza teşekkür ediyorum. Çok değerli takımlar adaydı, hepsi bu ödülü almayı hak ettiler. Hep beraber onlarla birlikte bu ödülü aldığımı söyleyerek Boğaziçi Üniversitesi’ne bizi bu ödüle layık gördükleri için ayrıca teşekkür ederim.   Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk   Cumhuriyetin 100. yılı mottosu bizim için motivasyondu. Cumhuriyetin 100. yılı olması adeta bir motivasyondu. Aynı zamanda Galatasaray'ın genlerinde olan Avrupa'da olmak. Avrupa’da oynayan takımları yenmek Galatasaray’ın kuruluş amaçlarından biri de buydu. Biz bu sene bir yandan da bunu başarmaya çalıştık, hedefimiz tekrardan Avrupa’da oynamaktı. Bu sene bunu başardık, çok da iyi oyunlar oynadık. Şampiyonlar Ligi’ne devam edemesek de Avrupa Ligi’nde yolumuza devam edeceğiz. 15 Şubat’ta tekrar Avrupa arenasında Sparta Prag ile oynayacağız. Yine güçlü ve iyi bir takım. Hiçbir maç oynanmadan kazanılmaz. En iyi şekilde hazırlanıp en iyi performansı verdiğinizde işler zaten daha kolaylaşıyor. İnşallah Şubat’tan sonra hem biz hem Fenerbahçe yoluna en iyi şekilde devam eder. İki takımın hedefi de Avrupa’da kupa kazanmak. Bizim hedefimiz de Avrupa’da tekrardan kupa kazanmak. İnşallah ülkemize bir kupa daha getiririz. Ben bunu futbolcu olarak yaşamıştım, şimdi teknik direktör olarak yaşamak da en büyük hedefim.”     Yılın en iyi oyuncusu seçilen Mauro Icardi’nin ödülünü ise Galatasaray Futbol A Takım Medya ve İletişim Yöneticisi Coşkun Gülbahar aldı.    
Boğaziçi Üniversitesi tarafından güney kampusunda düzenlenen 13. Boğaziçi Üniversitesi Spor Ödülleri töreninde Galatasaray 3 farklı kategoride ödüllendirildi.

En iyi takım ödülünü Galatasaray Futbol A Takımı alırken, Mauro Icardi en iyi futbolcu, teknik direktör Okan Buruk ise en iyi antrenör ödülünün sahibi oldu.

Teknik Direktör Okan Buruk ödülünü almak için kürsüye çıkarken geçtiğimiz sezon yaşanan şampiyonluk başarısını ve UEFA Avrupa Ligi eşleşmesini de değerlendirdi.

Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk’un açıklamaları şu şekilde:

“Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün kurduğu Türkiye Cumhuriyeti’nin 100. yılında şampiyon olmak çok önemli ve çok değerliydi, en büyük hedeflerimizden biri buydu. Bunu başardık. Hem oyuncularımıza hem camiamıza teşekkür ediyorum. Çok değerli takımlar adaydı, hepsi bu ödülü almayı hak ettiler. Hep beraber onlarla birlikte bu ödülü aldığımı söyleyerek Boğaziçi Üniversitesi’ne bizi bu ödüle layık gördükleri için ayrıca teşekkür ederim.

 

Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk

 

Cumhuriyetin 100. yılı mottosu bizim için motivasyondu. Cumhuriyetin 100. yılı olması adeta bir motivasyondu. Aynı zamanda Galatasaray'ın genlerinde olan Avrupa'da olmak. Avrupa’da oynayan takımları yenmek Galatasaray’ın kuruluş amaçlarından biri de buydu. Biz bu sene bir yandan da bunu başarmaya çalıştık, hedefimiz tekrardan Avrupa’da oynamaktı. Bu sene bunu başardık, çok da iyi oyunlar oynadık. Şampiyonlar Ligi’ne devam edemesek de Avrupa Ligi’nde yolumuza devam edeceğiz. 15 Şubat’ta tekrar Avrupa arenasında Sparta Prag ile oynayacağız. Yine güçlü ve iyi bir takım. Hiçbir maç oynanmadan kazanılmaz. En iyi şekilde hazırlanıp en iyi performansı verdiğinizde işler zaten daha kolaylaşıyor. İnşallah Şubat’tan sonra hem biz hem Fenerbahçe yoluna en iyi şekilde devam eder. İki takımın hedefi de Avrupa’da kupa kazanmak. Bizim hedefimiz de Avrupa’da tekrardan kupa kazanmak. İnşallah ülkemize bir kupa daha getiririz. Ben bunu futbolcu olarak yaşamıştım, şimdi teknik direktör olarak yaşamak da en büyük hedefim.”

 

 

Yılın en iyi oyuncusu seçilen Mauro Icardi’nin ödülünü ise Galatasaray Futbol A Takım Medya ve İletişim Yöneticisi Coşkun Gülbahar aldı.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve martigazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.