LÖSEV

Beko’nun kadın bayileri 100. yılda Atatürk’ün huzuruna çıktı

Gündem 12.10.2023 - 01:18, Güncelleme: 12.10.2023 - 01:18
 

Beko’nun kadın bayileri 100. yılda Atatürk’ün huzuruna çıktı

Beko’nun 100 kadın bayisi Cumhuriyet’in 100. yılı nedeniyle Ankara’da bir araya gelerek Anıtkabir’de ülkemizin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk'ün huzuruna çıktı

Beko kadınları girişimciliğe teşvik etmek ve bayi ekosisteminde kadın temsiliyetini artırmak üzere 2019 yılında başlattığı proje kapsamında ilk hedefi olan 100 kadın bayiye ulaştı. Beko’nun 100 kadın bayisi Cumhuriyetin 100’üncü yılına özel olarak Ankara’da düzenlenen 3. Beko Kadın Bayi Zirvesi’nde bir araya geldi. Anıtkabir’i ziyaret eden Beko bayilerine, Arçelik Türkiye Genel Müdürü Can Dinçer, Arçelik Global İletişim Kıdemli Direktörü Zeynep Özbil, Beko Satış Kıdemli Direktörü Burak Bilgisel ve Beko Satış Kıdemli Yöneticisi Fatih Yılmaz eşlik etti.   “Bayrağımızı sınırların ötesine taşıdık” Arçelik Türkiye Genel Müdürü Can Dinçer, Anıtkabir defterindeki yazısında, “Cumhuriyet tarihimizin önemli kilometre taşlarına eşlik eden, bayrağımızı sınırların ötesine taşıyarak dünyanın lider oyuncuları arasına giren bir şirket olarak; ülkemize değer yaratmak ve yeni başarılar elde etmek için var gücümüzle çalışıyoruz. Bir Cumhuriyet markası olan Beko bu yolda, küresel bir başarı hikayesi yazarken Türkiye’nin toplumsal ve ekonomik gelişimine de katkı sağlamayı hedefliyor. Ülkemizin kalkınması için kadınların ekonomiye katılımının artması; erkeklerle yan yana omuz omuza hayatın her alanında ön saflarda yer almaları gerektiğinin farkındayız. Kadınların güçlenmesi, lider pozisyonlarda ve girişimci olarak toplumda daha fazla söz sahibi olabilmeleri için çıktığımız yolda Cumhuriyet’in 100’üncü yılı itibarıyla, 100 kadın bayi hedefine ulaşmanın mutluluk ve gururunu yaşıyoruz” ifadelerini kullandı. Ankara Sheraton Otel’de düzenlenen zirve kapsamında Arçelik Türkiye Genel Müdürü Can Dinçer, Beko Kadının İşi, Gücü projesiyle ilgili güncel bilgileri ve hedefleri paylaştı. Etkinlik kapsamında, Birleşmiş Milletler Kadın Birimi Türkiye Ofisi Programlar Müdürü Zeliha Ünaldı ve Yazar-Girişimci Şermin Yaşar’ın katılımıyla “Sınırların Ötesine Geçen Kadınlar” ve Beko Bayilerinin katılımıyla “İlham Verenler” panelleri düzenlendi.    
Beko’nun 100 kadın bayisi Cumhuriyet’in 100. yılı nedeniyle Ankara’da bir araya gelerek Anıtkabir’de ülkemizin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk'ün huzuruna çıktı

Beko kadınları girişimciliğe teşvik etmek ve bayi ekosisteminde kadın temsiliyetini artırmak üzere 2019 yılında başlattığı proje kapsamında ilk hedefi olan 100 kadın bayiye ulaştı. Beko’nun 100 kadın bayisi Cumhuriyetin 100’üncü yılına özel olarak Ankara’da düzenlenen 3. Beko Kadın Bayi Zirvesi’nde bir araya geldi.

Anıtkabir’i ziyaret eden Beko bayilerine, Arçelik Türkiye Genel Müdürü Can Dinçer, Arçelik Global İletişim Kıdemli Direktörü Zeynep Özbil, Beko Satış Kıdemli Direktörü Burak Bilgisel ve Beko Satış Kıdemli Yöneticisi Fatih Yılmaz eşlik etti.

 

“Bayrağımızı sınırların ötesine taşıdık”

Arçelik Türkiye Genel Müdürü Can Dinçer, Anıtkabir defterindeki yazısında, “ Cumhuriyet tarihimizin önemli kilometre taşlarına eşlik eden, bayrağımızı sınırların ötesine taşıyarak dünyanın lider oyuncuları arasına giren bir şirket olarak; ülkemize değer yaratmak ve yeni başarılar elde etmek için var gücümüzle çalışıyoruz. Bir Cumhuriyet markası olan Beko bu yolda, küresel bir başarı hikayesi yazarken Türkiye’nin toplumsal ve ekonomik gelişimine de katkı sağlamayı hedefliyor. Ülkemizin kalkınması için kadınların ekonomiye katılımının artması; erkeklerle yan yana omuz omuza hayatın her alanında ön saflarda yer almaları gerektiğinin farkındayız. Kadınların güçlenmesi, lider pozisyonlarda ve girişimci olarak toplumda daha fazla söz sahibi olabilmeleri için çıktığımız yolda Cumhuriyet’in 100’üncü yılı itibarıyla, 100 kadın bayi hedefine ulaşmanın mutluluk ve gururunu yaşıyoruz” ifadelerini kullandı.

Ankara Sheraton Otel’de düzenlenen zirve kapsamında Arçelik Türkiye Genel Müdürü Can Dinçer, Beko Kadının İşi, Gücü projesiyle ilgili güncel bilgileri ve hedefleri paylaştı.

Etkinlik kapsamında, Birleşmiş Milletler Kadın Birimi Türkiye Ofisi Programlar Müdürü Zeliha Ünaldı ve Yazar-Girişimci Şermin Yaşar’ın katılımıyla “Sınırların Ötesine Geçen Kadınlar” ve Beko Bayilerinin katılımıyla “İlham Verenler” panelleri düzenlendi.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve martigazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.