LÖSEV

Başkan Şükrü Genç’ten Şahika Ercümen’e tebrik mesajı

Spor 17.10.2023 - 12:59, Güncelleme: 17.10.2023 - 12:59
 

Başkan Şükrü Genç’ten Şahika Ercümen’e tebrik mesajı

Şahika Ercümen, deprem bölgesi Hatay’a dikkat çekmek için paletsiz değişken ağırlık kategorisindeki 105 metrelik dünya rekorunu 106 metreye ulaşarak kırdı.

Türkiye serbest dalış tarihinde kadın ve erkeklerde sabit ağırlıkla 100 metreye inen ilk sporcu olan, sabit ağırlık çift palet branşında da 91 metre dalışıyla Türkiye rekorunu kıran Şahika Ercümen yeni başarılara odaklandı.  Milli sporcu, paletsiz değişken ağırlık kategorisinde Sırp Lena Balta’nın elinde bulundurduğu 105 metre dünya rekorunu geçme hedefiyle Yayladağı ilçesi Karamağara Koyu açıklarında nefesini tuttu.  Deprem bölgesinde farkındalık oluşturulması için ‘Hatay’a nefes ol’ sloganıyla organize edilen rekor denemesinde Ercümen su altına indi.  Şahika Ercümen 106 metreye ulaşıp rekoru kırarak, ismini bu başarıya da yazdırdı. Yayladağı’ndaki dalışının ardından su üzerine çıkan Ercümen, bu rekorla Cumhuriyet’in 100’üncü yılına ithafen spor alanında eğitim gören 100 kız öğrenciye destek verecek.      Başkan Genç’ten tebrik mesajı Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç sosyal medya hesabından Milli sporcumuz Şahika Ercümen çin tebrik mesajı yayınladı. Başkan Şükrü Genç mesajında; "’Nefesimi Hatay için tutacağım’ diyen Milli sporcumuz Şahika Ercümen, 105 metrelik dünya dalış rekorunu 106 metre ile Hatay'da kırdı. Cumhuriyetimizin 100. yılında bize bu gururu yaşatan Milli sporcumuzu tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyorum. Cumhuriyetimizin 100. yılında bize bu gururu yaşatan Milli sporcumuzu tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyorum.” Ifadelerini kullandı.    
Şahika Ercümen, deprem bölgesi Hatay’a dikkat çekmek için paletsiz değişken ağırlık kategorisindeki 105 metrelik dünya rekorunu 106 metreye ulaşarak kırdı.

Türkiye serbest dalış tarihinde kadın ve erkeklerde sabit ağırlıkla 100 metreye inen ilk sporcu olan, sabit ağırlık çift palet branşında da 91 metre dalışıyla Türkiye rekorunu kıran Şahika Ercümen yeni başarılara odaklandı. 

Milli sporcu, paletsiz değişken ağırlık kategorisinde Sırp Lena Balta’nın elinde bulundurduğu 105 metre dünya rekorunu geçme hedefiyle Yayladağı ilçesi Karamağara Koyu açıklarında nefesini tuttu. 

Deprem bölgesinde farkındalık oluşturulması için ‘Hatay’a nefes ol’ sloganıyla organize edilen rekor denemesinde Ercümen su altına indi. 

Şahika Ercümen 106 metreye ulaşıp rekoru kırarak, ismini bu başarıya da yazdırdı.

Yayladağı’ndaki dalışının ardından su üzerine çıkan Ercümen, bu rekorla Cumhuriyet’in 100’üncü yılına ithafen spor alanında eğitim gören 100 kız öğrenciye destek verecek. 

 

 

Başkan Genç’ten tebrik mesajı

Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç sosyal medya hesabından Milli sporcumuz Şahika Ercümen çin tebrik mesajı yayınladı.

Başkan Şükrü Genç mesajında;

"’Nefesimi Hatay için tutacağım’ diyen Milli sporcumuz Şahika Ercümen, 105 metrelik dünya dalış rekorunu 106 metre ile Hatay'da kırdı. Cumhuriyetimizin 100. yılında bize bu gururu yaşatan Milli sporcumuzu tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyorum.

Cumhuriyetimizin 100. yılında bize bu gururu yaşatan Milli sporcumuzu tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyorum.” Ifadelerini kullandı.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve martigazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.