LÖSEV

Başkan Şükrü Genç: "Verdiğim süre bu gece saat 24.00’te sona eriyor."

Siyaset 18.02.2024 - 21:15, Güncelleme: 21.02.2024 - 03:11
 

Başkan Şükrü Genç: "Verdiğim süre bu gece saat 24.00’te sona eriyor."

Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç, yaptığı basın açıklamasında adaylığın gözden geçirilmesi için “18 Şubat tarihine kadar süre veriyorum” demişti.

Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç yarın (19 Şubat) saat 16.00’da hem kendinin hem de Sarıyerlilerin kararını Sarıyer Belediyesi Ana Binası önünde gerçekleştireceğini duyurdu. Yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi;   KARAR ANI Sevgili Sarıyer halkı ve kamuoyuna, Aday belirleme süreciyle ilgili yapılan yanlışlığa karşı partimden süreci yeniden değerlendirme talebim ile ilgili verdiğim süre bu gece saat 24.00’te sona eriyor. Sarıyerliler, sivil toplum kuruluşları temsilcileri, mahalleler birliği, muhtarlar, dernekler, kanaat önderleriyle yaptığımız yoğun görüşmeler sonucunda hem benim hem de Sarıyer halkının kararını 19 Şubat Pazartesi saat 16.00’da Sarıyer Belediyesi Ana Binası önünde gerçekleştireceğimiz basın açıklamasıyla duyuracağız. Katılımınızı bekleriz.      
Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç, yaptığı basın açıklamasında adaylığın gözden geçirilmesi için “18 Şubat tarihine kadar süre veriyorum” demişti.

Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç yarın (19 Şubat) saat 16.00’da hem kendinin hem de Sarıyerlilerin kararını Sarıyer Belediyesi Ana Binası önünde gerçekleştireceğini duyurdu.

Yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi;

 

KARAR ANI

Sevgili Sarıyer halkı ve kamuoyuna,

Aday belirleme süreciyle ilgili yapılan yanlışlığa karşı partimden süreci yeniden değerlendirme talebim ile ilgili verdiğim süre bu gece saat 24.00’te sona eriyor. Sarıyerliler, sivil toplum kuruluşları temsilcileri, mahalleler birliği, muhtarlar, dernekler, kanaat önderleriyle yaptığımız yoğun görüşmeler sonucunda hem benim hem de Sarıyer halkının kararını 19 Şubat Pazartesi saat 16.00’da Sarıyer Belediyesi Ana Binası önünde gerçekleştireceğimiz basın açıklamasıyla duyuracağız.

Katılımınızı bekleriz.

 

 

 

İstanbul HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve martigazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.