LÖSEV

“ATATÜRK” yasağı Galatasaray ve Fenerbahçe'yi alarma geçirdi!

Spor 29.12.2023 - 15:13, Güncelleme: 29.12.2023 - 15:13
 

“ATATÜRK” yasağı Galatasaray ve Fenerbahçe'yi alarma geçirdi!

Galatasaray ve Fenerbahçe’nin yöneticileri, Riyad’da yapılacak Süper Kupa maçı öncesinde Atatürk’ün pankart ve tişörtlerine izin verilmemesine tepki gösterdi.

Galatasaray ve Fenerbahçe kulüplerinin temsilcileri olağanüstü bir toplantı gerçekleştirme kararı aldı. Suudi Arabistan’ın Riyad şehrinde oynanacak olan Galatasaray - Fenerbahçe maçı öncesi Cumhuriyetimizin 100. yılını kutlamak için Atatürk pankartı taşıyarak ve Atatürk tişörtlerini giymek isteyen iki takıma Suudi yetkililer tarafından engel çıkarıldı. Bu duruma karşı iki kulüp yöneticileri ortak bir tavır sergiledi ve maça bu şekilde çıkacaklarını belirtti. Galatasaray ve Fenerbahçe yöneticileri bir an önce bir araya gelerek bir acil durum toplantısı yapacak.   Ali Koç: “Pankartı kabul etmediler” Fenerbahçe Başkanı Ali Koç ise “Atamız’ın ‘Yurtta sulh cihanda sulh’ ilkesini anımsatmak isterim. Biz bu pankartla sahaya çıkmak istiyorduk, ‘Peace at home, peace in the world’. Fakat otoriteler bunu onaylamamışlar. Konu henüz net değil.” dedi.      
Galatasaray ve Fenerbahçe’nin yöneticileri, Riyad’da yapılacak Süper Kupa maçı öncesinde Atatürk’ün pankart ve tişörtlerine izin verilmemesine tepki gösterdi.

Galatasaray ve Fenerbahçe kulüplerinin temsilcileri olağanüstü bir toplantı gerçekleştirme kararı aldı.

Suudi Arabistan’ın Riyad şehrinde oynanacak olan Galatasaray - Fenerbahçe maçı öncesi Cumhuriyetimizin 100. yılını kutlamak için Atatürk pankartı taşıyarak ve Atatürk tişörtlerini giymek isteyen iki takıma Suudi yetkililer tarafından engel çıkarıldı.

Bu duruma karşı iki kulüp yöneticileri ortak bir tavır sergiledi ve maça bu şekilde çıkacaklarını belirtti.

Galatasaray ve Fenerbahçe yöneticileri bir an önce bir araya gelerek bir acil durum toplantısı yapacak.

 

Ali Koç: “Pankartı kabul etmediler”

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç ise “Atamız’ın ‘Yurtta sulh cihanda sulh’ ilkesini anımsatmak isterim. Biz bu pankartla sahaya çıkmak istiyorduk, ‘Peace at home, peace in the world’. Fakat otoriteler bunu onaylamamışlar. Konu henüz net değil.” dedi.

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve martigazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.