LÖSEV

AP Genel Başkanı Öz: Çağrımız eksik olsa da karşılık buldu

Ekonomi 10.02.2023 - 13:57, Güncelleme: 10.02.2023 - 13:57
 

AP Genel Başkanı Öz: Çağrımız eksik olsa da karşılık buldu

Adalet Partisi (AP) Genel Başkanı Vecdet Öz, milletvekilleriyle birlikte Cumhurbaşkanı, bakanların ve tüm yöneticilerin de maaşlarını depremzedelere bağışlaması gerektiğini söyledi.

AP Genel Başkanı Vecdet Öz, Kahramanmaraş’ın Pazarcık ve Elbistan merkezli yaşanan ve 10 ili etkileyen deprem sonrası çağrıda bulunarak başta Cumhurbaşkanı olmak üzere tüm bakanların ve milletvekillerin maaşlarını bağışlaması gerektiğini ifade etmişti. Genel Başkan Öz’ün bu çağrısının ardından Türkiye Büyük Millet Meclis Başkanı Mustafa Şentop’da milletvekillerine çağrıda bulunarak birer maaşlarını AFAD’a bağışlamalarını istedi. Bağış çağrılarının eksik olsa da karşılık bulduğunu söyleyen Öz, “TBMM Başkanı Mustafa Şentop ‘Milletvekilleri bir aylık maaşını depremzedelere bağışlasın.’ dedi. Öz, “Bu yardıma Cumhurbaşkanı ve yardımcısı, bakanlar ve yardımcıları ile kamu şirketi yönetim kurulu başkan ve üyeleri de dahil edilsin.” diye konuştu.    
Adalet Partisi (AP) Genel Başkanı Vecdet Öz, milletvekilleriyle birlikte Cumhurbaşkanı, bakanların ve tüm yöneticilerin de maaşlarını depremzedelere bağışlaması gerektiğini söyledi.

AP Genel Başkanı Vecdet Öz, Kahramanmaraş’ın Pazarcık ve Elbistan merkezli yaşanan ve 10 ili etkileyen deprem sonrası çağrıda bulunarak başta Cumhurbaşkanı olmak üzere tüm bakanların ve milletvekillerin maaşlarını bağışlaması gerektiğini ifade etmişti.

Genel Başkan Öz’ün bu çağrısının ardından Türkiye Büyük Millet Meclis Başkanı Mustafa Şentop’da milletvekillerine çağrıda bulunarak birer maaşlarını AFAD’a bağışlamalarını istedi.

Bağış çağrılarının eksik olsa da karşılık bulduğunu söyleyen Öz, “TBMM Başkanı Mustafa Şentop ‘Milletvekilleri bir aylık maaşını depremzedelere bağışlasın.’ dedi.

Öz, “Bu yardıma Cumhurbaşkanı ve yardımcısı, bakanlar ve yardımcıları ile kamu şirketi yönetim kurulu başkan ve üyeleri de dahil edilsin.” diye konuştu.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve martigazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.