LÖSEV

Akşener: Sayın Erdoğan, sen bu ülkeyi yönettiğini mi sanıyorsun?

Siyaset 29.03.2023 - 23:50, Güncelleme: 29.03.2023 - 23:52
 

Akşener: Sayın Erdoğan, sen bu ülkeyi yönettiğini mi sanıyorsun?

İYİ Parti lideri Meral Akşener, "Kendine gel Sayın Erdoğan, kendine gel. Ağzından çıkanı kulağın duysun. Sen bu ülkeyi, yönettiğini mi sanıyorsun?

“İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, partisinin TBMM’deki grup toplantısında konuştu. Akşener, milletvekili adayı gösterilecek bakanlara istifa çağrısında bulundu. “Şimdi bu atanmış bakanlar, arkalarında devletin gücüyle seçime girip, bir de buna adil ve dürüst bir seçim mi diyecekler?” diye soran Akşener, “Hayır! Böyle bir ilkesizliği, böyle bir ciddiyetsizliği kabul etmiyoruz. Madem tüm kabine üyeleri ani bir aydınlanmayla vekil adayı olmaya karar verdiler, o zaman buyursunlar; hodri meydan! İstifa etsinler öyle aday olsunlar!” ifadelerini kullandı. Akşener’in, Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati’den “Kayıp bakan Nemo” diye bahsetmesi gülüşmelere neden oldu…    
İYİ Parti lideri Meral Akşener, "Kendine gel Sayın Erdoğan, kendine gel. Ağzından çıkanı kulağın duysun. Sen bu ülkeyi, yönettiğini mi sanıyorsun?

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, partisinin TBMM’deki grup toplantısında konuştu.

Akşener, milletvekili adayı gösterilecek bakanlara istifa çağrısında bulundu.

“Şimdi bu atanmış bakanlar, arkalarında devletin gücüyle seçime girip, bir de buna adil ve dürüst bir seçim mi diyecekler?” diye soran Akşener, “Hayır! Böyle bir ilkesizliği, böyle bir ciddiyetsizliği kabul etmiyoruz. Madem tüm kabine üyeleri ani bir aydınlanmayla vekil adayı olmaya karar verdiler, o zaman buyursunlar; hodri meydan! İstifa etsinler öyle aday olsunlar!” ifadelerini kullandı.

Akşener’in, Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati’den “Kayıp bakan Nemo” diye bahsetmesi gülüşmelere neden oldu…

 

 

Habere ifade bırak !
Haberle İlişkili Video
Video Galeride Aç
Video albümüne giderek videoya yorum yazabilir yada videoyu sosyal medyada paylaşabilirsiniz.
Foto Galeride Aç
Fotoğraf albümüne giderek fotoğraf(lara) yorum yazabilir yada fotoğraf(ları) sosyal medyada paylaşabilirsiniz.
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve martigazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.