LÖSEV

Aksakal: “İYİ Parti’ye yapılan aşağılık saldırıyı lanetliyorum”

Gündem 31.03.2023 - 16:43, Güncelleme: 31.03.2023 - 16:46
 

Aksakal: “İYİ Parti’ye yapılan aşağılık saldırıyı lanetliyorum”

Demokratik Sol Parti (DSP) Genel Başkanı Önder Aksakal, İYİ Parti İstanbul İl Başkanlığı’na bu sabah gerçekleştirilen saldırıya sert tepki gösterdi.

DSP Genel Başkanı Önder Aksakal, yaptığı açıklamada “İYİ Parti İstanbul İl Başkanlığına yapılan silahlı saldırı herkesin şapkasını önüne koyup düşünmesini ve değerlendirmesini zorunlu kılan önemli bir durumdur. Hangi gerekçeyle olursa olsun "silah", var olan bir sorunun çözümünde legal unsur değildir. Hele bir de Genel Seçim ortamında olduğumuz süreçte böyle bir olayın vuku bulması da toplumsal kaygıları en üst seviyeye çıkaracaktır. Görülen birinci gerçek şudur ki, güvenliğimiz tehlikededir! Emniyet birimleri en kısa zamanda fail ya da failleri bulmalı, saldırının ne amaçla yapıldığını "inandırıcı bir şekilde" kamuoyuna açıklamalıdır. Bu vesileyle İYİ Parti camiasına geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum, bu menfur ve aşağılık saldırıyı şiddetle kınıyor ve lanetliyorum.” ifadelerini kullandı.    
Demokratik Sol Parti (DSP) Genel Başkanı Önder Aksakal, İYİ Parti İstanbul İl Başkanlığı’na bu sabah gerçekleştirilen saldırıya sert tepki gösterdi.

DSP Genel Başkanı Önder Aksakal, yaptığı açıklamada “İ Yİ Parti İstanbul İl Başkanlığına yapılan silahlı saldırı herkesin şapkasını önüne koyup düşünmesini ve değerlendirmesini zorunlu kılan önemli bir durumdur. Hangi gerekçeyle olursa olsun "silah", var olan bir sorunun çözümünde legal unsur değildir. Hele bir de Genel Seçim ortamında olduğumuz süreçte böyle bir olayın vuku bulması da toplumsal kaygıları en üst seviyeye çıkaracaktır. Görülen birinci gerçek şudur ki, güvenliğimiz tehlikededir! Emniyet birimleri en kısa zamanda fail ya da failleri bulmalı, saldırının ne amaçla yapıldığını "inandırıcı bir şekilde" kamuoyuna açıklamalıdır. Bu vesileyle İ Yİ Parti camiasına geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum, bu menfur ve aşağılık saldırıyı şiddetle kınıyor ve lanetliyorum.” ifadelerini kullandı.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve martigazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.